Tres setmanes i un repte: dissenyar el banc del futur. Apunta't al Tech Innovation Bootcamp

Tech_Innovation_Bootcamp_2019

CaixaBank, IBM iX i Salesforce posen en marxa una iniciativa en la qual aprendreu a validar idees disruptives. 15 estudiants i 3 setmanes (del 2 al 20 de setembre), en les que haureu d'imaginar el banc del futur. Podràs viure de primera mà com s'explora, es genera i valida una idea innovadora.

18/06/2019

El Tech Innovation Bootcamp arriba a Barcelona del 2 al 20 de setembre per posar-vos a prova. 15 estudiants sereu els escollits per viure aquesta experiència i enfrontar-vos a un repte: dissenyar el banc del futur. A partir de tecnologies disruptives com el Blockchain o la Intel·ligència Artificial es buscaran casos de negoci per CaixaBank, i al voltant d'això, construireu experiències memorables pels clients del futur.

Podeu apuntar-vos fins al pròxim 21 de juliol al següent enllaç o al web oficial del Tech Innovation Bootcamp. La iniciativa tindrà lloc al IBM Client Center de Barcelina (Av. Diagonal, 571, 08029 Barcelona, L’Illa Diagonal).

A qui va dirigit el #TIB2019? Impulsant als creadors del futur

CaixaBank, IBM iX i Salesforce busquen apassionats de la tecnologia i estudiants d'enginyeria com vosaltres.

Treballareu en equip amb experts del sector. Un moment ideal per fer networking i conèixer a grans personalitats del sector tecnològic. A més, rebreu ajuda per part de mentors i tindreu un espai co-creatiu pel vostre equip

Aquí pots consultar com serà el teu dia a dia al #TIB2019: https://www.innovationbootcamp.tech/s/participa

Trailer de l’esdeveniment perquè coneguis una mica més la iniciativa: https://www.youtube.com/watch?v=BEtF_VU6k4Y

Inscripcions al Tech Innovation Bootcamp: https://www.innovationbootcamp.tech/s/registro

 

Notícies relacionades

Totes les notícies