TecnoHack a l'Escola d'Enginyeria

Escola d'Enginyeria UAB

El 15 i 16 de setembre es durà a terme una nova hackató a l'Escola d'Enginyeria: el Tecnohack.

19/07/2023

TecnoHack és una activitat al més pur estil de TecnoUAB, consisteix a realitzar una hackató enfocada a dur a terme activitats didàctiques. L’objectiu principal és dinamitzar l’Escola d’Enginyeria i aproximar els estudiants amb el món de la tecnologia aplicada.

Aquesta activitat no està subjecta a una única temàtica, ja que des de TecnoUAB es vol promocionar la creativitat dels participants i la cooperació entre graus.

La dinàmica que es pretén seguir és que cada grup de participants pugui desenvolupar una idea enfocada a millorar la interactivitat de l’Escola d’Enginyeria. Com que l’Escola ofereix un gran ventall de titulacions relacionades amb l’enginyeria, l’activitat potenciarà aquesta diversitat educativa per poder implementar tota mena d’idees interdisciplinàries, que representin la suma dels esforços d'un grup plural format per la interacció entre els estudiants de diferents titulacions.

L’activitat es durà a terme del dia 15 al dia 16 de setembre a l’Escola d’Enginyeria. Hi haurà fins a 14 grups de 6 persones cadascun (amb la possibilitat d’ampliar a una setena persona si es vol acollir més endavant a un nouvingut de primer).

En cas que el grup necessiti material per desenvolupar el projecte s'intentarà aconseguir, amb un valor màxim de 100 €. Aquest material s'haurà de retornar a la universitat un cop finalitzada l’activitat, així que centreu-vos a demostrar i exemplificar les vostres idees.

Les quatre categories de projectes seran les següents:

  • Millores ambientals i desenvolupament sostenible: propostes que col·laborin, incentivin o incorporin millores respecte a la sostenibilitat mediambiental de l’Escola.
  • Millores d'eines acadèmiques: com milloraries les eines acadèmiques actuals que fas servir en el teu dia a dia? Implementaries alguna nova?
  • Millor projecte integració i diversitat: propostes per a millorar la vida acadèmica dels teus companys amb més dificultats.
  • Millor activitat de dinamització: què faries perquè els estudiants estiguessin més temps a l'Escola. Potser un videojoc o informació interessant a la pantalla del vestíbul? És la teva oportunitat. 

La participació requereix una inscripció prèvia en aquest formulari!