T'agradaria acompanyar a estudiants de nou accès i aconseguir fins a 3 ECTS?

Programa Estudiant Tutor 2019

Si ets estudiant d’últim curs a l’Escola, podràs gaudir d’una experiència molt gratificant i que et reconeixerà 3 crèdits que podràs aconseguir per tutoritzar a un grup de fins a 10 estudiants. I si estàs a primer, és l’oportunitat ideal per gaudir molt més del grau i rebre assessorament.

06/09/2019

Quines són les tasques d’un ESTUDIANT-TUTOR?

L’ESTUDIANT-TUTOR ha de ser capaç de:

 • Oferir als estudiants tutoritzats una idea de conjunt del pla d'estudis de la titulació i de les assignatures a cursar, revisant al començament de cada quadrimestre el contingut de les guies docents de cadascuna de les assignatures, especialment els resultats d'aprenentatge i el sistema d’avaluació.
 • Posar en comú les estratègies personals d'estudi i organització del temps.
 • Comprovar que els estudiants coneixen la mecànica dels exàmens (data, durada, tipus i criteris d'avaluació), així com els continguts objecte d'examen en cada matèria.
 • Treballar i conscienciar als estudiants sobre l’ètica i especialment els plagis/còpies en les activitats de les assignatures.
 • Assegurar el coneixement de la normativa de permanència de la UAB per part dels tutoritzats.
 • Comentar altres aspectes de la vida universitària que suscitin preocupació o dubtes en els estudiants. Informar dels serveis d'orientació universitària a la seva disposició.
Durant el curs acadèmic l’ESTUDIANT-TUTOR haurà de:
 • Assistir a una reunió inicial de presentació-formació del Programa ESTUDIANT-TUTOR (setembre).
 • Realitzar com a mínim dos reunions en cada quadrimestre amb el grup d'alumnes tutoritzats i mantenir contacte per mitjans electrònics amb els seus estudiants tutoritzats.
 • Lliurar un breu resum de les activitats desenvolupades, basat en un formulari establert pel Centre.
 • Col·laborar amb la coordinació del Centre en les activitats vinculades a la difusió de l’activitat ESTUDIANT-TUTOR (JPO, jornades de Benvinguda, etc.).
 • Assistir a una reunió final de resum/conclusions que tancarà la participació de l’ESTUDIANT-TUTOR.
L’ESTUDIANT-TUTOR no és un professor particular, però pot facilitar recomanacions sobre estratègies d'aprenentatge de cada assignatura, i orientació als estudiants tutoritzats sobre diferents aspectes de la vida universitària.
 
Els estudiants interessats hauran d’haver superat 60 ECTS i demostrar motivació i habilitats socials per exercir la seva activitat. Per aquesta tasca desenvolupada durant tot un curs acadèmic (2 quadrimestres de setembre a juny) l'Escola reconeixerà 3 ECTS.

Tant si sou de primer com d'últim curs, podreu fer la vostra inscripció fins al 30 de setembre de 2019 al següent enllaç.

Més informació: Formulari Inscripció Programa Estudiant-Tutor 2019
Document Informatiu Programa ESTUDIANT-TUTOR de l’Escola d’Enginyeria

 

Notícies relacionades

Cartel AI4All

Arriba la 3a edició del programa AI4All

La tercera edició del curs AI4All Intel·ligència Artificial aplicada a la indústria ja té obertes les inscripcions tant per a estudiants com graduats d'un perfil tecnològic i emprenedor que vulgui generar idees de negoci. El programa començarà el 17 de novembre i combinarà formació tècnica amb sessions d'estratègia empresarial. 

Vacuna

Comença la campanya de vacunació antigripal

Fins al 18 de desembre, el Servei Assistencial de Salut de la UAB administra la vacuna antigripal com a mesura de prevenció primària. La campanya de vacunació es posa a disposició de tot el personal que tingui un alt risc de patir complicacions relacionades amb la grip o formi part dels grups de risc.

Totes les notícies