Sessió informativa pel Programa de beques Diplocat i el màster en Estudis Interdisciplinaris Europeus del Col·legi d’Europa

Sessió informativa Col·legi d'Europa i Diplocat

Aquestes beques van dirigides a estudiants de darrer grau, que tinguin interès en especialitzar-se en relacions internacionals o en la política del veïnatge de la unió Europea. La convocatòria s'obriràel primer semestre de 2021.

09/11/2020

El proper 18 de novembre a les 13h, tindrà lloc una sessió informativa via Zoom de presentació del Programa de beques de Diplocat i el màster en Estudis Interdisciplinaris Europeus del Col·legi d’Europa. Hi participaran la doctora Amel Hammami, alumna del programa i ajudant acadèmica del Col·legi d’Europa a Natolin i Elisabet Moragas, gestora de projectes sènior de Diplocat.

Es tractaran les diferents oportunitats d’estudi que s’ofereixen des del Col·legi d’Europa actualment. Concretament, es parlarà del programa de beques del Diplocat per cursar estudis internacionals a l’estranger i del màster en Estudis Interdisciplinars Euorpeus del Campus de Natolin (Polònia) i la seva especialització en la política europea de veïnatge.

Aquestes beques estan adreçades a tots aquells graduats/des universitaris/àries que tinguin interès en especialitzar-se en relacions internacionals o en la política del veïnatge de la unió Europea. La convocatòria per l’any 2021-2022 s’obrirà el primer semestre del 2021 i cada beca serà de 25.000€ bruts cadascuna.

Per registrar-se i rebre l'enllaç per participar a l'esdeveniment, caldrà emplenar aquest formulari o enviar un correu electrònic a contactnatolin@coleurope.eu.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies