Segon premi al Data4Health a uns estudiants de l'Escola d'Enginyeria

a

Els alumnes Roger Vera, Abel Espin, Sergi Garriga i Raúl Yusef Dalgamonni, del grau d’Enginyeria de Dades de l’Escola d’Enginyeria de la UAB, han fet seu el segon premi al Data4Health.

18/07/2022

Barcelona va ser seu de la primera edició del Datathon Digital Health “Data4Health” on hi van participar alguns estudiants de l’Escola d’Enginyeria. Tanmateix, en Roger Vera, l’Abel Espin, en Sergi Garriga i en Raúl Yusef Dalgamonni no només hi van participar amb el nom de ‘DATAERS’, sinó que van eixir el Datathon amb el segon premi sota els braços. Ho van aconseguir treballant en el repte relacionat amb l'exploració de les capacitats de reclutament de pacients en assajos clínics federats.

 

Els estudiants del grau d’Enginyeria de Dades van formar part de l’esdeveniment, orientat a impulsar l’ecosistema de salut digital català i europeu. La iniciativa venia emmarcada a l’estratègia de la companyia Dedalus per a captar talent pel seu hub d’I+D a Catalunya.

 

Durant quatre dies, de manera virtual, els participants van elaborar el desenvolupament d'idees i solucions digitals per a donar resposta a reptes reals plantejats per organitzacions sanitàries i farmacèutiques de l'ecosistema de salut de Catalunya. A més, van tenir l'oportunitat de compartir experiències amb professionals de laboratoris com Almirall i hospitals líders del sector com Parc Taulí, Mútua Terrasa i Sant Joan de Déu, que van col·laborar en la definició dels reptes del Datathon i han participat com a jurat de la competició.