Salvador Navarro, nou degà de la Facultat de Medicina

Salvador Navarro

Salvador Navarro, professor del Departament de Cirurgia de la UAB, ha estat elegit nou degà de la Facultat de Medicina. La junta del centre en va aprovar el nomenament en una sessió extraordinària que va tenir lloc el 12 de juliol passat i el nou equip de deganat s'incorporarà a les seves funcions el proper 1 de setembre. Navarro agafarà així el relleu de Vicent Fonollosa, degà de la Facultat des del 2017 fins ara.

15/07/2022

Completen el nou equip del deganat Francesca Canalias, secretària de la Facultat; Montserrat Solanas, vicedegana de Qualitat i Acreditació Acadèmica; Assumpta Caixàs, vicedegana d'Afers Acadèmics i Estudiants; Eva Montané, vicedegana de Mobilitat; Jaume Kulisevsky, vicedegà de Postgrau; Jordi Casademont, vicedegà de Professorat i Planificació, i Xavier Navarro, vicedegà d'Economia.

Després de ser metge intern resident a l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, Salvador Navarro ha exercit com a cirurgià als hospitals de Sant Boi de Llobregat i Viladecans, a l'Hospital del Mar de Barcelona i, des del 2003 fins ara, a l'Hospital Universitari Parc Taulí de Sabadell. A la Universitat, ha estat director del Departament de Cirurgia, coordinador de la Unitat Docent del Parc Taulí, coordinador del grau en Medicina i vicedegà d'Alumnes i Mobilitat, entre altres responsabilitats institucionals.

El nou degà és autor de 140 publicacions indexades i 24 capítols de llibre, ha participat en 59 projectes de recerca subvencionats i ha dirigit 19 tesis doctorals. Ha estat president de la Societat Catalana de Cirurgia i del comitè científic de l'Associació Espanyola de Cirurgia, i ha rebut el Premi Pere Virgili de 2019 de la Societat Catalana de Cirurgia i el Premi a l'Excel·lència Professional del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, antre altres distincions.

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Educació de qualitat