S'obre la convocatòria de les Beques Santander Equality 2019-2020

Beques Santander Equality

El programa de Beques Santander Equality està adreçat a dones universitàries, amb bon expedient acadèmic i escasos recursos econòmics, que inicïn estudis de Grau en les universitats adherides a la Conferència de Rectors d'Universitats Espanyoles (CRUE), com la UAB. S'ofereixen 2 ajuts de 5000€ per curs, renovables a un segon any. Les sol·licituds es poden presentar fins al 31 de gener de 2020.

04/09/2019

La primera convocatòria de les Beques Santander Equality, que impulsa aquesta entitat bancària, està ja oberta per tal d'oferir a dones universitàries, que acabin d'iniciar estudis de Grau, en les universitats de la Conferència de Rectors d'Universitats Espanyoles (CRUE), com la UAB, la possibilitat de realitzar els seus estudis ajudant-les econòmicament en els seus primers anys cursant la titulació. Les estudiants hauran de tenir un bon expedient acadèmic i escasos recursos monetaris, per optar a aquests ajuts.

S'ofereixen 2 beques de 5000 € per curs, renovables a un segon any.

Per participar a aquesta convocatòria, les alumnes han complir els següents requisits:

  • Tenir una nota mitjana de batxillerat o estudis equivalents igual o superior a 6 punts sobre 10.
  • Estar matriculada en el primer curs de qualsevol estudi de grau en una universitat espanyola adherida a la CRUE durant el curs acadèmic 2019-2020.
  • Ser beneficiària d'una beca del Ministeri d'Educació en el curs 2019-2020.

Aquests requisits s'hauran de mantenir quan es desitgi renovar la beca durant el segon curs acadèmic.

El període de presentació de sol·licituds comença el 3 de setembre de 2019 i finalitza el 31 de gener de 2020. Les estudiants participants hauran de registrar-se al web www.becas-santander.com per enviar telemàticament la seva petició.

Cada universitat seleccionarà les estudiants que compleixin els requisits, i davant notari es realitzarà un sorteig per assignar les beques.

Podeu conèixer les bases de la convocatòria de beques clicant sobre l'enllaç.

 

Notícies relacionades

Estudiants de l'Escola

La UAB oferirà 104 ajuts econòmics del programa de Beques Santander Erasmus

Les Beques Santander Erasmus tenen com a objectiu reconèixer l'excel·lència acadèmica dels estudiants Erasmus+ i afavorir la inclusió educativa i la igualtat d'oportunitats. A l'Autònoma se li han atribuït 104 ajuts per concedir entre els estudiants beneficiaris d'una beca de mobilitat internacional per al proper curs 2019-2020.

Totes les notícies