A punt el lliurement dels premis TFG de desenvolupament sostenible i justícia global

Foto de l'entrega dels premis TFG en una edició anterior

Ja es coneixen els i les guanyadores de la 4a edició dels Premis TFG sobre desenvolupament sostenible i justícia global. El dimecres 5 a les 12h a través del youtube de la UAB es transmetrà l'acte.

19/04/2021

Aquests premis, que convoca la FAS per 4t any consecutiu, tenen l’objectiu de promoure l’interès per la recerca entorn del desenvolupament sostenible i la justícia global en el marc dels Treballs de Fi de Grau i estan oberts a tots els estudis de la universitat amb un màxim d’un premi per grau. 

Per a aquesta 4a edició es van presentar 86 candidatures, la més participativa fins al moment i s’han atorgat 36 premis a millor TFG dels diferents graus. Addicionalment, de la totalitat dels premis atorgats, se n’han seleccionat 4 pels millors TFG de cada un dels 4 àmbits de coneixement de la UAB. Aquests últims, els quals tenen una remuneració de 250€ cada un, no es coneixeran fins el mateix dia de l’acte d’entrega dels premis, que aquest any tindrà lloc el dia 5 de maig a les 12h i es podrà seguir pel canal de YouTube de la UAB.

Els i les guanyadores dels premis de cada grau obtindran un diploma i un petit obsequi que podran passar a recollir a la FAS. 

La comissió avaluadora d’aquests premis ha estat formada per la vicerectora d’Estudis i Innovació Docent, el director de la Fundació Autònoma Solidària, professorat col·laborador dels 4 àmbits de coneixement i personal tècnic de la FAS. 

Les persones premiades d’aquest any són: Ot Puy i Baqué, Gerard Girbau i Gual i Guillem Batalla Rubio de l’Escola d’Enginyeria; Diego Esteban Peñas, Pau Tomàs Fernández, Martí Pont Rojas i Oriol Torres Serra de la Facultat de Biociències; Irene Alorda, Jack Turner, Gabriel Miret Minard, Anna Maria Díaz Rovira, Adrià Prior Rovira i Carles Tortosa Valdés de la facultat de Ciències; Maria Gil Pérez, Tomás Ariel Otegui Parra i Adriana Codina Clavaguera de la facultat de Ciències de la Comunicació; Marta Vercher Gómez de la facultat de Ciències de l’Educació; Oriol Urrutia Mulé i Caterina Molero Borràs de la facultat de Ciències Polítiques i Sociologia; Àlex Molina Blázquez, Adèle Donada-Vidal, Maria Martín Torres de la facultat de Dret; Pol Llobet Nogués, Miguel Ángel Lorenzo García, Raquel Cubeles Ollé i Berta Pallarés Balaux de la facultat d’Economia i Empresa; Laia Palos Rey, Ana Moreno Marín, Andrea Serrano Serrano, Adrián Vandellós Hita, Set Simon Vilert i Alba Reyes Méndez de la facultat de Filosofia i Lletres; Júlia Valera Paloma de la facultat de Medicina; Laura Buch Llopart de la facultat de Psicologia; Laura Villaescusa Martínez de la facultat de Traducció i Interpretació; i Eva Molina Olivencia i Marta Bayona Segura de la facultat de Veterinària.

Premi TFG amb metodologia ApS

Per primera vegada, en aquesta edició dels premis s’ha incorporat una nova categoria de Menció ApS als millors TFG realitzats amb metodologia d’Aprenentatge Servei.  Aquests TFG parteixen de necessitats socials o ambientals detectades en l’entorn i es fan en col·laboració amb entitats o centres públics externs a la UAB.

En aquesta primera edició s’han presentat 8 candidatures i s’han atorgat 5 premis al millor TFG de la facultat. Com en la via convencional, també s’han seleccionat treballs pels millors TFG de cada àmbit de coneixement, els quals tenen una remuneració de 250€ cada un, i que no es coneixeran fins al mateix dia de l’acte d’entrega dels premis que, en el cas de la Menció ApS, tindrà lloc el dia 15 de juny, en el marc de la Jornada ApS de la UAB.

Els i les guanyadores dels premis de cada facultat obtindran un diploma i un petit obsequi que podran passar a recollir a la FAS. 

La comissió avaluadora per a la Menció TFG en ApS ha estat formada pels membres de la Comissió Permanent ApS-UAB entre els quals hi ha la  vicerectora d’Estudis i Innovació Docent, el director de la Fundació Autònoma Solidària, representants de l’Oficina ApS i representants del grup d’innovació amb ApS de la UAB.

Les persones premiades en aquesta Menció ApS són: Víctor Manzano de la facultat de Biociències; Carles Morales Vilches i Yasmina Ben Hammou de la facultat de Ciències; Iris Escusol Manzano de la facultat de Ciències de l’Educació; Míriam Barajas Sousa de la facultat de Psicologia; i Xènia Sala Pareta de la facultat de Veterinària.

Resolució premis TFG 2021

Resolució premis - menció ApS 2021