Prepara el teu millor perfil professional per a la MEMEnginy 2021 amb aquests tallers previs

Alumne formalitzant una inscripció a la MEMEnginy.

Abans de la MEMEnginy 2021, hi haurà un seguit de tallers d’orientació previs que s’oferiran a tots aquells estudiants que vulguin assistir a la fira. L’objectiu és arribar a l’esdeveniment més ben preparat i amb la millor carta de presentació per a les empreses que hi participen.

05/03/2021

Vols assistir a la MEMEnginy 2021? Has de millorar el teu perfil professional i no saps com? Doncs aquests tallers són per a tu. Després d’un any d’absència per la crisi sanitària, la fira tecnològica de referència a la UAB torna a l’Escola d’Enginyeria reconvertida al format online. L’assistència serà totalment gratuïta i esdevindrà una oportunitat única per promocionar el teu perfil a les empreses referents del sector tecnològic.

Per això, hi haurà diversos tallers d’orientació que et permetran arribar-hi més ben preparat que mai. D’una banda, el dijous 18 de març hi haurà una sessió sobre el disseny del currículum, que serà la teva eina de presentació i la primera impressió que rebran les empreses sobre tu. És per això que és tan important i que et pot obrir les portes a entrevistes de treball. Davant la insuficiència que suposa omplir una plantilla prototipada per la xarxa, amb aquest taller t’ensenyaran a crear-ne un d’efectiu i impactant, que desprengui personalitat i amb un disseny i forma actualitzats. Si ja en tens un de creat, és recomanable assistir-hi amb l’arxiu que el conté.

D’altra banda, t’ajudaran a preparar un elevator pitch, que serà la teva presentació en un minut. Amb un discurs curt, concret i convincent les empreses podran oferir-te pràctiques i oportunitats professionals gràcies a la teva exposició sense entrebancs. Aprendràs a identificar amb rapidesa què has d’explicar, com comunicar-ho i en quins àmbits podràs posar en pràctica aquestes habilitats. Aquesta activitat no només consistirà en una formació passiva, sinó que prendràs partit practicant per a l’speed networking al que més endavant t’hi podràs enfrontar a la MEMEnginy. Aquesta activitat es celebrarà el dijous 25 de març.

A més, també s'oferiran dos tallers de LinkedIn. Si ho desitges, un cop completat el perfil, podran incloure una mentoria de seguiment personalitzat. Amb aquesta formació t'ensenyaran a posar en valor la importància de la presència en aquesta xarxa social abans d'endinsar-se en el món laboral i com fer-ho de forma estratègica. D'aquesta manera, revisaran el teu perfil i t'orientaran amb consells per millorar-lo si s'escau. Vols participar de les sessions de formació de la #MEMEnginy21? Enregistra-t'hi a través d'aquest enllaç.

Programa:

  • I sessió "Millora el teu LinkedIn professional!". 16 de març, de 13 a 15 hores.
  • Dissenya el teu currículum 10. 18 de març, de 13 a 15.30 hores.
  • II sessió "Millora el teu LinkedIn professional!". 23 de març, de 13 a 15 hores.
  • La teva millor presentació en 1 minut: l’Elevator Pitch. 25 de març, de 13 a 15 hores.

Més informació: #MEMEnginy21 - Sessions Formació