Notificació d'instal·lacions i activitats amb Organismes Genèticament Modificats

Notificació OGM

Procediment administratiu per a la notificació d'instal·lacions i activitats de recerca o docència amb organismes genèticament modificats (OGM).

22/05/2018

A Catalunya, les activitats de recerca o docència que utilitzen organismes genèticament modificats (OGM) estan regulades pel Decret 62/2015. Aquesta normativa, així com la d'àmbit estatal (Ley 9/2003, RD 178/2004), estableix l'obligació de notificar tant les instal·lacions confinades com les activitats amb OGM a l'autoritat competent.

Per a notificar o sol·licitar l’autorització administrativa necessària de primer ús, l'investigador principal o supervisor d’una instal·lació ha d’emplenar els formularis corresponents, tot seguint el procediment intern establert, i remetre’ls al Comitè de Bioseguretat (CBS) de la UAB, que els revisarà i tramitarà.

Podeu trobar més informació a la nostra pàgina web sobre  notificacions administratives externes. Per a qualsevol dubte o en cas que necessiteu assessorament us podeu posar en contacte amb el CBS-UAB per telèfon (8049) o correu electrònic (comite.bioseguretat@uab.cat ).

 

 

Notícies relacionades

Convocatoria RLASB

Convocatòria d'Accés obert a la RLASB

La Red de Laboratorios de Alta Seguridad Biológica (RLASB) obre una nova convocatòria d'Accés obert a les seves instal·lacions. L'objectiu de la convocatòria és posar a disposició de la comunitat científica l'ús d'aquesta Infraestructura Científica i Tècnica Singular (ICTS) per dur a terme experiments sota condicions de biocontenció. Llegir més

Curs de postgrau sobre bioseguretat

Nova edició del curs de postgrau "Estratègies en Bioseguretat i Biocontenció"

Obert el període d'inscripció per al Curs de Postgrau "Estratègies en Bioseguretat i Biocontenció" (8a edició 2019) que s'impartirà del 14 al 18 d'octubre en horari intensiu.
Aquest curs, organitzat per les Facultats de Biociències i de Veterinària, compta amb la col·laboració de l'IRTA-CReSA i del CRAG i està preferentment dirigit a tècnics, graduats i professionals del sector biomèdic, biotecnològic, veterinari i agroalimentari. Llegir més

Totes les notícies