Gairebé 500 alumnes i professorat de secundària es formen a la UAB a l'estiu

SecundariaEstiuICE

Durant els mesos de juny i juliol l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) ha programat nombrosos cursos adreçats a alumnat de secundària i a professorat no universitari, amb l'objectiu d'oferir un espai d'iniciació en diverses matèries a la UAB.

20/06/2018

Durant els mesos de juny i juliol, l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) de la UAB organitza diverses activitats formatives d'estiu per a estudiants de secundària i professorat no universitari. Els cursos tenen un enfocament pràctic, amb connexió amb la recerca i el coneixement

Els cursos per a alumnes a partir de tercer d'ESO, batxillerat i cicles formatius compten amb gairebé 500 alumnes inscrits, tindran una durada setmanal i es desenvoluparan en tres tandes: del 25 al 29 de juny, del 2 al 6 de juliol, i del 9 al 13 de juliol. L'objectiu és oferir un espai d'iniciació en diverses matèries a través d'activitats, tecnològiques, científiques i socials.

Els cursos tindran lloc durant el matí, de 9,30 a 14 h. Hi ha 25 cursos centrats en diferents temàtiques, com ara: la cultura xinesa, la construcció a partir de Lego, el cinema, la nanotecnologia, la investigació antropològica, la programació de pàgines web, el desenvolupament de pàgines web, l'estudi de les emocions i les motivacions, l'alimentació, o els microbis.

Els cursos que donaran el tret de sortida la setmana del 25 al 29 són: Les dades a debat: eines per analitzar dades als treballs de recerca"; Cas obert. Misteri a l'Africa; Salut i benestar animal: claus de la nostra pròpia salut; Com explicar la ciència i la tecnologia que més t'agrada a través del teatre, xerrades tipus TED o YouTube; Programació de pàgines web; Neurociència: descobrint el cervell; Fes la teva pròpia App; Vine a descobrir el Dret a la UAB; i  La ciència de les emocions i les motivacions.

Totes les activitats per a l'alumnat començaran amb una presentació a la Sala d’actes del rectorat, i tindran lloc al campus, en les diferents facultats, escoles i centres de recerca de la UAB, a Bellaterra. El preu és de 90 €.

Cursos per a professorat no universitari
D'altra banda, els cursos per al professorat no universitari tindran una durada setmanal, exceptuant el curs "La nanociència: una ciència transversal" que es desenvoluparà del 2 al 5 i l'11 de juliol, es faran en diferents períodes entre el 2 i el 13 de juliol. Alguns es desenvoluparan a UAB Casa Convalescència (C. Sant Antoni Maria Claret, 171. Barcelona) i altres, al campus de Bellaterra. Com a novetat enguany també s'ofereixen 15 cursos virtuals. 

Pel que fa a la temàtica, hi haurà més d'una quarantena de cursos que tractaran sobre qüestions com ara les aportacions de la neurociència a l'educació, la pronuncia anglesa, la sexualitat i la infància, la psicomotricitat, l'oratòria, la fotografia documental, o els tòpics de l'Europa Medieval entre d'altres. Alguns dels cursos es desenvoluparan en horaris de matí i d'altres, en horaris de tarda.

Més informació: Cursos estiu ICE 2018

 

Notícies relacionades

Totes les notícies