MEMEnginy 2021: torna la fira tecnològica de referència a l'Escola d'Enginyeria

memnginy

Després de la cancel·lació de l’edició del 2020 per l’emergència sanitària, la vuitena edició de la MEMEnginy es reinventa i torna aquest 29 d’abril adaptant-s’hi a les noves circumstàncies. La fira, que connecta empreses i alumnat a través del foment de les darreres innovacions tecnològiques, serà gratuïta i es podrà seguir íntegrament en línia.

04/03/2021

Hi participaran empreses capdavanteres en innovació tecnològica com Amazon, Deloitte, Capgemini, Ernest & Young, Indra o HP

Ha estat un any excepcional per la crisi sanitària derivada de la pandèmia de la covid-19. El món es va aturar el passat mes de març de 2020 i la MEMEnginy tampoc no va ser una excepció. La cita va haver de cancel·lar-se i, en contrapartida, del 7 al 9 d’octubre es va celebrar la NEXConf, un nou esdeveniment virtual en format televisiu.

Amb l’arribada del 2021, la pandèmia segueix present en la nostra societat, però també ens hi hem adaptat per fer-li front. Per això, la MEMEnginy s’ha reinventat i el proper 29 d’abril es celebrarà la #MEMEnginy21, una fira que connectarà empreses i alumnat de l’entorn digital. Serà totalment gratuïta i online, seguint un programa que s’estendrà des de les 9 hores fins les 18 hores.

Està prevista la participació de més d’un miler d’assistents i es podrà gaudir d’un programa amb un extens repertori. La fira tecnològica de referència de la UAB és, alhora, una oportunitat per conèixer l’ampli ventall de possibilitats que ofereix l’Escola d’Enginyeria en el camp estratègic de la indústria. No en faltaran les conferències, que seran sessions telemàtiques on algunes de les empreses capdavanteres en innovació tecnològica explicaran les seves novetats als estudiants. Entre les firmes que hi participaran n'hi ha algunes de renom com ara Amazon, Deloitte, Capgemini, Ernest & Young, Indra o HP.

També hi haurà stands virtuals, on els espectadors podran passar a l’acció i connectar directament amb les empreses a través de trucades. Una oportunitat única per crear sinèrgies entre el món acadèmic i el professional. Per aprofundir encara més, no faltaran les entrevistes 1 a 1, una activitat pionera que es va incorporar en l’edició del 2019 i que torna per establir una comunicació encara més propera amb els participants.

Vols assistir a la MEMEnginy 2021? Doncs ara tindràs l'oporunitat de preparar el teu millor perfil professionals gràcies a aquests tallers d'orientació que et permetran arribar a la fira amb la millor carta de presentació davant les empreses. 

Més informació: MEMEnginy

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Aliança pels objectius
 

Notícies relacionades

Totes les notícies