Live Coding: Quan l'art i la programació s'uneixen en un mateix lloc

Live Coding

L’art Live Coding arriba a l’Escola d’Enginyeria de la mà de TOPLAP Barcelona i els UAB Open Labs amb una xerrada i un concert en viu aprofitant el marc de la programació del #TECNODAY del mes de novembre.

02/11/2022

Live coding fa referència a una forma d'art performàtic i tècnica creativa que es basa en l'ús de programació interactiva de manera improvisada. Són presentacions en viu on un o diversos Live Coders generen visuals i música a mesura que avança la presentació. Tant les visuals com l'escriptura del codi han de ser projectades, la idea és improvisar mitjançant l'ús de l'escriptura de codi, per generar un espectacle audiovisual interactiu per a l'espectador.

 

Per tal de donar a conèixer aquest art, el proper dilluns, 7 de novembre de 13.00 a 14.00 h, aprofitant la programació del #TECNODAY, l’Escola d’Enginyeria de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) acollirà una activitat de Live Coding.

 

L'activitat, organitzada per Tecno UAB i UAB Open Labs, estarà dirigida per TOPLAP Barcelona, ​​un col·lectiu que practica i promou el Live Coding com a tècnica de creació sonora i visual.

 

Serà al vestíbul de l’Escola d’Enginyeria, d’13.00 a 15.00 h. Hi haurà una xerrada d’introducció al Live Coding i després un concert a càrrec de Xiwire, una Live Coder d’aquest col·lectiu. L’activitat acabarà amb un refrigeri per a tots els participants.

 

Per inscriure't a l'activitat ho pots fer en aquest formulari.