La UAB rep la visita de personal d'administració d'universitats d'arreu del món

UAB Erasmus Staff Week 2019

La UAB organitza tots els anys l'Erasmus Staff Week, una trobada que aplega al campus professionals del personal administratiu d'universitats d'arreu del món per intercanviar experiències. A l'actual edició, que té lloc del 17 al 21 de juny, assisteixen 16 persones procedents de 10 països diferents.

18/06/2019

Del 17 al 21 de juny, la UAB organitza una nova edició de l'Erasmus Staff Week, una trobada de membres del personal administratiu de diferents universitats d'arreu del món que venen a conèixer la UAB.

Al llarg d'aquests dies, 16 professionals d'universitats de 10 països, principalment europeus, coneixeran el campus de la UAB i alguns aspectes de la seva organització i dels seus serveis. A més, s'informaran sobre procediments per donar suport a estudiants i personal d'administració i serveis que participen al programa Erasmus+. Els propis participants podran fer presentacions sobre el treball realitzat a les seves universitats per tal d'intercanviar experiències i noves idees en la gestió de l'intercanvi internacional d'estudiants i de personal. Per primera vegada el Servei de Llengües col·labora en el programa d'activitats oferint un curs intensiu d'espanyol.

Aquesta activitat s'organitza a la UAB des del 2008. Enguany, aplegarà treballadors procedents d'universitats d'Alemanya, Àustria, Bhutan, Canadà, França, Ghana, Itàlia, Romania, Tailàndia i Turquia.

 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies