La UAB organitza una sessió informativa sobre les beques Fulbright

Estudiants

El programa de beques Fulbright, que facilita la realització d'estades a universitats dels Estats Units per continuar la formació i investigar, ha beneficiat ja 227 estudiants de la UAB al llarg dels anys. El 13 de desembre hi haurà una sessió informativa de cara a la propera convocatòria.

04/12/2018

La UAB organitza una sessió informativa, el 13 de desembre, sobre les beques Fulbright de cara al curs 2020-2021. Es parlarà de la convocatòria de beques d'ampliació d'estudis que s'obrirà el proper mes de gener i que està destinada a finançar estades de dos anys als Estats Units per seguir programes de màster, doctorat i recerca predoctoral de qualsevol disciplina acadèmica. Tindrà lloc a les 12 h, a l'auditori de les facultats de Psicologia i de Filosofia i Lletres.

Els ajuts s'atorguen a titulats superiors i inclouen la matrícula, el viatge, l'adquisició de llibres i materials, la manutenció i l'assegurança mèdica i d'accidents. La xerrada s'adreça principalment a estudiants dels dos darrers cursos de grau i serà impartida per Alberto López i Sara Abad, director executiu i oficial, respectivament, del programa espanyol de les beques. Intervindrà a l'acte també el vicerector de Relacions Internacionals de la UAB, Màrius Martínez.

El programa va ser creat l'any 1946 per iniciativa del senador James William Fulbright i, des d'aleshores, ha facilitat la mobilitat de 300.000 persones. El seu finançament procedeix principalment del Congrés dels Estats Units, encara que també té el suport econòmic d'entitats públiques i privades d'aquest país, així com dels estats participants del programa. A la UAB, 227 estudiants han gaudit d'una beca Fulbright. L’any 2014, el programa va ser guardonat amb el premi Príncep d'Astúries de cooperació internacional.

Més informació: Fulbright

 

Notícies relacionades

Totes les notícies