La UAB ofereix un taller pràctic gratuït de 2 hores per millorar el CV

Taller pràctic per millorar el CV

Per a totes les persones estudiants i alumni de la UAB que vulguin millorar el seu CV amb l'assessorament d'una persona experta. S'impartirà el 19 de juny, dimecres, a la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia en dues opcions horàries: a les 11.30 i a les 14.30 h.

04/06/2019

És habitual que, a aquestes alçades del curs, part de l’alumnat comenci a buscar feina, ja sigui per treballar durant l’estiu, o bé per fer el salt definitiu al món laboral després de titular-se. Davant d’aquest fet, el Servei d’Ocupabilitat de la UAB organitza un taller pràctic de dues hores per millorar el currículum vitae amb l’assessorament d’una persona experta.

L’activitat serà impartida per Gemma Benet (Gamma Formació) i és gratuïta per a totes les persones estudiants i titulades de la Universitat. Cal inscriure’s prèviament a través de l’aplicació NEXUS –qui encara no hi tingui un compte d’usuari, pot registrar-s’hi fent una “Alta parcial”–. A més, les persones assistents podran descarregar un certificat d’assistència amb posterioritat.

És imprescindible portar el CV en format digital editable al taller. Hi haurà la possibilitat de treballar amb el propi ordinador portàtil, tot i que la sala disposarà d’equips informàtics per a tothom.
 
La data de l’activitat és el proper 19 de juny, dimecres, en dues opcions horàries: a les 11.30 i a les 14.30 h. La ubicació d’ambdues sessions serà l’aula informàtica C (B0/-126) de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia.

Les Activitats d’Orientació Professional que organitza el Servei d’Ocupabilitat de la UAB estan subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb fons provinents del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, mitjançant el Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).

 

Notícies relacionades

Campus UAB

Tornen les "activitats de campus" a la UAB

El 14 d'octubre comencen les "activitats de campus", una iniciativa que va començar l'any passat per incentivar l'organització i assistència de l'alumnat a un programa d'activitats que tindran lloc durant el curs -s'han fixat vuit dates en la franja horària de les 13 h a les 15 h- en què s'aturarà l'activitat acadèmica.

Totes les notícies