La UAB i l'Ajuntament de Sabadell signen un acord de col·laboració

La UAB i l'Ajuntament de Sabadell signen un acord de col·laboració

La UAB té una relació històrica amb capital del Vallès occidental, on està ubicat el campus de Sabadell i la Unitat Docent Parc Taulí. La rectora de la Universitat i l'alcalde de la ciutat han signat un conveni marc per aprofundir en aquesta sinergia.

13/04/2018

La rectora de la UAB, Margarita Arboix, i l'alcalde de Sabadell, Maties Serracant, han signat un conveni marc de col·laboració que permetrà impulsar nous projectes innovadors entre ambdues institucions. La signatura de l'acord ha tingut lloc avui al Rectorat.

Segons l'acord, la UAB i l'Ajuntament endegaran noves iniciatives conjuntes en el àmbit del desenvolupament econòmic, la planificació territorial, la qualitat de vida i la convivència, la formació i la transferència de coneixement, i les tecnologies de la informació i la comunicació. El conveni estipula també que les dues institucions faran seguiment "de les accions i projectes que desenvolupen de forma conjunta en el municipi de Sabadell" i cooperaran també en les activitats de commemoració del cinquantè aniversari de la Universitat.

A l'acte de signatura, la rectora i l'alcalde han parlat de l'agenda de trobades entre ambdues institucions per impulsar-ne la col·laboració com ara la formació en diverses àrees acadèmiques. Entre altres aspectes, Serracant ha proposat Sabadell com a "ciutat pilot" en innovació en el camp de ciutats intel·ligents i sostenibles, i Arboix ha expressat la volutant de la universitat de potenciar especialment el campus de Sabadell de la UAB i la formació en diverses especialitats sanitàries. La rectora ha aprofitat la trobada també per convidar l'alcalde a participar en les properes activitats de commemoració del cinquantè aniversari de la UAB.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies