La UAB celebra la segona edició del concurs Tesi en 4 minuts

Concurs

El repte plantejat pel concurs consisteix en què els i les estudiants de doctorat que no hagin defensat la seva tesi expliquin oralment el tema de la seva recerca durant un màxim de 4 minuts. El 16 de maig té lloc la presentació oral de les candidatures que han passat a la final i el lliurament de premis.

10/05/2019

El 16 de maig, a les 10 h, té lloc la final del concurs "Tesi en 4 minuts" a la sala de graus de l'edifici U - Escola de Doctorat i Escola de Postgrau de la UAB. A l’acte, deu estudiants de doctorat de la UAB expliquen oralment la seva recerca en un temps màxim de 4 minuts. La presentació s'ha de fer en un llenguatge fàcilment comprensible, per a un públic en general.

Una comissió d’investigadors i membres de la Junta Permanent de l’Escola de Doctorat ha seleccionat les propostes finalistes.

Al final de l’acte el jurat concedirà el 1r premi (800 euros) i el 2n premi (500 euros), i les persones assistents votaran per concedir el premi del públic, consistent en una dotació econòmica de 200 euros, compatible amb els premis del jurat.

Més informació
 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies