La Facultat de Dret acollirà una xerrada sobre la delinqüència econòmica

imatge_delinquenciaeconomica

Les inscripcions per al seminari són gratuïtes, i s’han de tramitat abans del dilluns 13 de maig enviant un correu a l’adreça mariajesus.guardiola@uab.cat. Els participants que ho sol·licitin obtindran un certificat d’assistència.

10/05/2019

La Sala de Juntes de la Facultat de Dret de la UAB acollirà el pròxim divendres 17 de maig el Seminari “La justícia restaurativa en la delincuencia econòmica”. L’acte és organitzat pel Grup de Recerca “Dret Penal i problemes actuals de política criminal”, pertanyent a la Unitat de Dret Penal i Criminologia de la UAB.

L’acte arrencarà a les 10:00h amb la presentació i introducció en la matèria del seminari. Dues taules rodones el comformaran: la primera, a les 10:15, tractarà de “Conceptes centrals de la justícia restaurativa en el debat acadèmic”, moderada per la Professora Maria Joseé Rodríguez Puerta (Dret Penal UAB) i en què hi participarà Josep Cid, professor de la mateixa universitat, juntament amb altres especialistes d’altres centres. Un debat precedirà la pausa per dinar, i a les 16:00h tindrà lloc la taula rodona “Las experiències de justícia restaurativa”, moderada per la Professora de Dret Penal a la UAB, Miriam Cugat i en què hi participaran diverses veus autoritzades. Un segon debat servirà per encarrilar la Clausura de l’acte, que tindrà lloc a les 18:30.

Les inscripcions per al seminari són gratuïtes, i s’han de tramitat abans del dilluns 13 de maig enviant un correu a l’adreça mariajesus.guardiola@uab.cat. Els participants que ho sol·licitin obtindran un certificat d’assistència. La xerrada s’emmarca dins del Projecte I+D DER2017-84088 que es centra en Reparació, justícia restaurativa i mediació en la delinqüència econòmica i és finançat pel Ministeri d’Economia dins el període 2018-2020.
 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies