La cerimònia de graduació dels graus de la FTI tindrà lloc el dia 9 de novembre

graduacio-fti-uab

La cerimònia oficial de graduació posa punt final als 4 cursos que els alumnes del Grau de Traducció i Interpretació i del Grau d'Estudis d'Àsia Oriental han passat a la FTI

17/10/2018

El divendres 9 de novembre a les 18 hores hom celebrarà la cerimònia oficial de graduació dels alumnes que van acabar els estudis el curs passat a la Facultat de Traducció i d'Interpretació.

La cerimònia tindrà lloc a l'Auditori de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB i aplegarà els graduats i graduades dels dos graus de la Facultat, els quals rebran un diploma com a testimoniança del seu pas per la Facultat.

Abans del lliurament de diplomes, el periodista Sergi Vicente parlarà de la seva trajectòria professional i de la seva experiència com a corresponsal de TV3 a la Xina durant anys.

Clourà l'acte una actuació musical a càrrec de Cecilia Debergh i Pedro Bastos Joao.

La FTI manté una estreta vinculació amb l’Àsia Oriental i especialment amb la Xina, com a única universitat a Catalunya que imparteix els Estudis de l’Àsia Oriental i com la facultat més veterana en l'ensenyament del xinès. Els estudis de l'Àsia Oriental van començar a la nostra universitat fa més de dues dècades, quan a finals dels anys vuitanta es va endegar la docència de les llengües xinesa i japonesa en el marc dels estudis de Traducción i d’Interpretació, i en aquest temps la FTI s‘ha consolidat com el referent acadèmic a l'Estat en aquest camp.

Sergi Vicente és llicenciat en Ciències de la Comunicació per la Universitat Autònoma de Barcelona. El 1999 va començar a treballar com a reporter a Televisió Espanyola. Ha col·laborat amb diversos mitjans i entre el 2003 i el 2015 fou corresponsal de Televisió de Catalunya a la Xina. Des del gener de 2015 és el director de Barcelona Televisió i de Barcelona FM.

Més informació: Com arribar a l'acte de graduació

 

Notícies relacionades

NivellAngles2016

Continua augmentant el nivell d'anglès dels alumnes que entren a la UAB

El nivell d'anglès dels alumnes que entren per primer cop a la UAB i acrediten el nivell B2.2 d'anglès augmenta del 8% al 48% en set anys, segons els resultats de les proves de nivell que fa el Servei de Llengües de la UAB als estudiants de primer curs. En la prova, que és voluntària, hi han participat 3.727 nous estudiants. Llegir més

Totes les notícies