L'Escola presenta un any més la seva oferta acadèmica al Saló de l'Ensenyament

L'EPSI al Saló de l'Ensenyament 2018

L’Escola presentarà el Grau en Prevenció i Seguretat Integral al Saló de l’Ensenyament, fins el diumenge 18 de març, a la Fira de Barcelona. A més, tota l'oferta i novetats en els màsters, postgraus i cursos d'especialització estaran presents, a través de la UAB, al Saló Futura, el 16 i 17 de març.

07/03/2018

Els centres universitaris de FUABformació, entre ells l'Escola de Prevenció i Seguretat Integral de la UAB, ja han començat a presentar la seva oferta acadèmica un any més al Saló de l’Ensenyament, que tindrà lloc al recinte de Fira de Barcelona, a Montjuïc, a partir de dimecres 14 i fins diumenge 18 de març de 2018. Els horaris seran els següents:

● Des d'avui, fins al divendres 16 de març, a partir de les 9 i fins les 19 hores.
● Dissabte, 17 de març, de les 10 fins a les 20 hores.
● Diumenge, 18 de març, de les 9:30 fins a les 14:30 hores.

El Saló de l’Ensenyament és la fira d’educació més important de Catalunya i està adreçada a tots els joves interessats en ser informats i orientats sobre les diferents ofertes acadèmiques actuals. L’Escola estarà allà per assessorar sobre tots els Graus i, en especial, el Grau en Prevenció i Seguretat Integral, que l’Escola ofereix en modalitat presencial i online.

A més, al stand de l’Escola hi haurà estudiants que actualment estan cursant el Grau, per tal d’exposar i assessorar de manera personalitzada a tots aquells/es interessats/des en els estudis, així com també informar sobre tots els equipaments del Campus, com els habitatges de la Vila Universitària, o l’oferta formativa en llengües d’UAB Idiomes.

Saló Futura: màsters i postgraus

Dins el Saló de l’Ensenyament s’hi integra el Saló Futura, un espai que concentra tota l’oferta de màsters i postgraus, on tots els graduats interessats en continuar amb els seus estudis, podran veure també tota l’oferta de màsters i postgraus que ofereix la UAB. El Saló Futura tindrà una durada de 2 dies, el divendres 16 i el dissabte 17 de març.

Descarrega't ja la teva invitació al Saló Futura 2018


Entre l’oferta formativa, destaca el Curs de Pilot i Operadors de Drons en Seguretat i Emergències, una formació especialitzada que permet als alumnes obtenir el certificat de Pilot i Operador de Drons per part de la AESA (Agencia Estatal de Seguridad Aérea). La UAB és la primera universitat catalana i una de les primeres espanyoles en impartir un curs d’especialització en pilotatge i gestió de drons.

Saló de l'Ocupació Juvenil

A la fira també s'hi troba el Saló de l'Ocupació Juvenil, espai dedicat a l'orientació professional i tallers pràctics, dirigit a tots els joves d'entre 16 i 35 anys, per tal de trobar oportunitats laborals i itineraris professionals. 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies