L'Escola presenta un any més la seva oferta acadèmica al Saló de l'Ensenyament

L'EUTDH present al Saló de l'Ensenyament 2018

Estudiants i professorat dels Graus en Direcció Hotelera, Turisme i Turisme en Anglès estaran al Saló de l’Ensenyament fins al diumenge 18 de març, informant als visitants. A més, l'oferta formativa en màsters, postgraus i cursos d'especialització estarà al Saló Futura, a través de l'estand de la UAB, del 16 al 17 de març.

07/03/2018

Tots els centres universitaris de FUABformació, entre ells l'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera, ja es troben presentant la seva oferta acadèmica un any més al Saló de l’Ensenyament, al recinte de Fira de Barcelona, a Montjuïc, fins al diumenge 18 de març. Els horaris són els següents:

● Del dimecres 14 al divendres 16 de març, a partir de les 9 i fins a les 19 hores.
● Dissabte, 17 de març, de les 10 a les 20 hores.
● Diumenge, 18 de març, de les 9:30 a les 14:30 hores.

El Saló de l’Ensenyament és la fira d’educació més important de Catalunya i està adreçada a tots els joves interessats en ser informats i orientats sobre les diferents ofertes acadèmiques actuals.

Representants de l'Escola es troben allà per assessorar sobre tots els Graus, sobretot el Grau de Turisme en Anglès, una carrera impartida 100% en anglès que, a més, et dóna la possibilitat de combinar-lo amb 3 idiomes més: francès, alemany i xinès.

A més, al stand de l’Escola hi ha estudiants que actualment estan cursant el Grau, per tal d’exposar i assessorar de manera personalitzada a tots aquells/es interessats/des en els estudis, així com també informar sobre tots els equipaments del Campus, com els habitatges de la Vila Universitària, o l’oferta formativa en llengües d’UAB Idiomes.

Saló Futura: màsters i postgraus

Dins el marc del Saló de l’Ensenyament s'hi pot trobar el Saló Futura, que tindrà una durada de 2 dies, del divendres 16 fins al dissabte 17 de març, per a tots aquells graduats interessats en continuar amb els seus estudis. Allà podran veure també tota l’oferta de màsters i postgraus que ofereix la UAB.

Descarrega't la teva invitació per al Saló Futura 2018

Entre l’oferta formativa del l’Escola de Turisme i Direcció Hotelera, es troben els màsters oficials i els màsters propis, com ara el Màster en Turisme i Humanitats o el Postgrau en Ecoturisme i Guia de Natura.

Saló de l'Ocupació Juvenil

A la fira també s'hi troba el Saló de l'Ocupació Juvenil, espai dedicat a l'orientació professional i tallers pràctics, dirigit a tots els joves d'entre 16 i 35 anys, per tal de trobar oportunitats laborals i itineraris professionals. 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies