L'Escola celebra 2 Jornades de Portes Obertes per informar sobre el Grau

Dia de les Famílies a l'Escola

L'Escola organitza diverses jornades per donar a conèixer als futurs estudiants i a les seves famílies l'oferta d'estudis i les seves instal·lacions. Es realitzarà una xerrada informativa sobre el Grau en Prevenció i Seguretat Integral (modalitats presencial i online) i una visita guiada. Cal inscripció prèvia.

12/04/2019

L'Escola de Prevenció i Seguretat Integral obrirà les seves portes 2 dies els mesos de maig, juny i juliol.

Les Jornades de Portes Obertes són una oportunitat per als futurs estudiants per venir al Campus de Bellaterra, visitar les instal·lacions de l'Escola i conèixer el Grau en Prevenció i Seguretat Integral (modalitats presencial i online), amb una presentació impartida per la directora del centre, Montserrat Iglesias-Lucía.

La xerrada, que començarà a les 10 hores, finalitzarà amb una visita guiada per les instal·lacions del centre a càrrec d'estudiants del Grau.

Per efectuar la inscripció, cliqueu sobre el dia que desitgeu assistir:

Les places són limitades i es permeten un màxim de 6 persones per inscripció.

Podeu trobar tota la informació necessària sobre com arribar a la Universitat i desplaçar-vos pel seu interior a l'apartat de mobilitat i transports del web de la UAB o a l'aplicació App&Town.

 

Notícies relacionades

Graduació dels titulats i titulades del Grau en Prevenció i Seguretat Integral UAB

Graduació dels titulats/des del Grau presencial i online de la promoció 2019

L'Escola celebrarà la Graduació dels titulats i titulades de la promoció 2019 del Grau en Prevenció i Seguretat Integral en dues dates diferents. Els Graduats de la modalitat online rebran els diplomes el divendres 12 de juliol, mentre que els titulats del Grau presencial ho faran el divendres 19 de juliol. Es duran a terme a les 18 h, a l'Hotel Exe Campus UAB. Llegir més

Totes les notícies