L'Ajuntament de Sant Cugat i el Parc de Recerca UAB impulsen el Programa Explorer "Joves amb Idees"

Programa Explorer

El Programa, que està promogut pel Banc Santander, va dirigit a joves d’entre 18 i 31 anys amb ganes de desenvolupar un projecte innovador. El guanyador viatjarà a Silicon Valley i optarà a un finançament de 60.000 euros.

16/11/2017

Enguany l'Ajuntament de Sant Cugat i el Parc de Recerca UAB impulsen conjuntament el programa Explorer "Joves amb idees", l'evolució del programa Santander Yuzz. Dirigit a universitaris d’entre 18 a 31 anys, el Programa pretén potenciar el talent i la capacitat innovadora dels joves de tot l’Estat Espanyol.
 
Explorer consisteix en cinc mesos de formació i ideació, durant els quals els participants desenvoluparan les seves idees de forma col·laborativa, es connectaran amb altres emprenedors i rebran assessorament personalitzat i formació d'una xarxa de més de 200 experts en innovació i models de negoci.
 
Un cop finalitzada la formació, el projecte més ben valorat de l'Explorer Space Sant Cugat-PRUAB viatjarà a Silicon Valley, el referent mundial en innovació i emprenedoria, al costat d'altres 50 emprenedors de tot el país on rebran classes magistrals en empreses tecnològiques punteres, assessorament en internacionalització i contacte amb inversors. A més, els tres millors projectes rebran 30.000, 20.000 i 10.000 euros per accelerar el seu desenvolupament.
 
Gràcies a la col·laboració amb la Fundació EY, Explorer també compta amb el premi Woman Explorer Award que ofereix 20.000 euros per finançar el millor projecte liderat per una emprenedora i el premi d'innovació Disruptive Technology Explorer Award -impulsat per Indra, que brindarà 3.000 euros i assessorament per part d'experts de Indraventures al projecte de negoci més innovador.
 
Tots els interessats en participar al Programa es poden inscriure fins el 18 de desembre a través del següent enllaç: https://www.jointhex.org/

 

Notícies relacionades

Totes les notícies