Joves de diversos àmbits professionals comparteixen la seva visió del talent

La Càtedra RTVE-UAB organitza la segona jornada Somos Talento

La segona jornada Somos Talento, que tindrà lloc el 17 de maig a la sala d'actes del Palau Robert de Barcelona (Passeig de Gràcia, 107), es podrà seguir per streaming des de la pàgina web de Somos Talento i des de l'apartat "directes" del web de RTVE.

14/05/2018

La Càtedra RTVE-UAB organitza la segona jornada Somos Talento, que tindrà lloc a la sala d'actes del Palau Robert de Barcelona (Passeig de Gràcia, 107) el 17 de maig. Es tracta d'una trobada que vol donar suport al talent i a les iniciatives que de joves que han dut a terme en els seus respectius àmbits professionals. La jornada es podrà seguir per streaming des de la pàgina web de Somos Talento i des de l'apartat "directes" del web de RTVE.
 
La jornada serà inaugurada a les 9,30 h per la rectora de la UAB, Margarita Arboix, i el director de TVE, Eladio Jareño, i presentada pel subdirector de RTVE, José Juan Ruiz, i el director del Gabinet de Comunicació i Educació, José Manuel Pérez Tornero. El programa de la jornada inclourà tres taules rodones formades cadascuna d'elles per dos joves que destaquen en un àmbit determinat.

La primera taula rodona, titulada "Reptes", reunirà Silvia Arboleva, investigadora del CSIC; Sergio Bernal, ballarí del Ballet Nacional d'Espanya; i Gabriel Masfurroll, president del Grup Clínica meu Tres Torres i del Consell Social de la UAB. La segona, sota el títol "Motivacions", comptarà amb Yaiza Canosa, CEO i fundadora de la startup logística GOI; i Javier Dorado, director general d'INJUVE. I en la tercera tertúlia, titulada "Referències", hi participaran Àlex Sicart, cofundador de Sharge; Àngela Fàbregues, informàtica a l'Institut d'Investigació en Intel·ligència Artificial; i Gemma Fabriàs, directora de l'Institut de Química Avançada de Catalunya. En la cloenda de la trobada, intervindran María José Feijóo, directora de l'Escola de Postgrau i de la Formació Continuada de la UAB, i Carlos González, director de RTVE Catalunya.
 
La Càtedra RTVE-UAB per a la innovació dels informatius en la societat digital té el seu origen a l'Observatori per a la Innovació dels Informatius a la Societat Digital (Oi2), creat per RTVE i la UAB el setembre de 2015. La jornada s'ha estructurat al voltant de tres grans taules de debat amb l'objectiu de servir d'altaveu i suport al talent dels joves del país.
 
La jornada és gratuïta però s'ha de fer la inscripció en aquest formulari de participació.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies