Jornada de portes obertes dels cursos sènior d'anglès

Jornada de portes obertes 16 i 17 de setembre

Vine a conèixer la nostra escola!

25/02/2020

El 17 de març a les 16.30 h obrim les portes d'UAB idiomes Barcelona per celebrar la jornada de portes obertes dels cursos sènior d'anglès a Casa Convalescència. Aquests cursos estan adreçats a persones majors de 55 anys que desitgin iniciar-se en l'estudi d'una nova llengua o bé ampliar els seus coneixements sense la necessitat d'haver de fer un examen.

Ambdós dies constaran d'una sessió informativa de 15-20 minuts, on s'explicarà la metodologia del curs, així com el procediment de matrícula i preus. Després de la sessió informativa us convidem a assistir a una classe de demostració de 40-45 minuts, on es realitzaran activitats i es mostrarà la dinàmica de les nostres classes.

A partir del 23 de març comença el tercer trimestre, amb la incorporació de dos cursos nous sènior Starter, és a dir, per començar a estudiar anglès des de zero. També oferim cursos de nivell intermedi i avançat, en diferents dies i horaris. Si ja teniu coneixements d'anglès, podreu fer una prova de nivell gratuïta per assegurar que trieu el curs adequat.

Cal recordar que hi ha places limitades i que podeu inscriure-us fent clic a la sessió que més es correspongui al vostre nivell:

Descarrega la informació dels cursos sènior d'anglès.

 

Notícies relacionades

Imatge Matrícula setembre 2020

Matrícula Oberta a UAB Idiomes Campus

A UAB Idiomes Campus t’oferim una oferta de cursos adaptada a les necessitats acadèmiques i professionals de la comunitat de la UAB. Matrícula Oberta!

Totes les notícies