Ja els tenim aquí: últims tallers de Tecno UAB

TecnoDay_23_28_maig

Un any més, els tallers organitzats per Tecno UAB arriben a la seva fi. Els estudiants han pogut fer networking i conèixer a grans empreses a l'avantguarda en tecnologia. Aquest dijous 23 i el pròxim dimarts 28 de maig tindreu les dues últimes oportunitats de participar en els tallers, i obrir-vos a noves oportunitats.
 

21/05/2019

Els tallers de Tecno UAB són una iniciativa destinada a tots els estudiants de l'Escola, i que permeten apropar als interessats el món de la tecnologia de la mà de grans empreses. A més, és una oportunitat per fer networking. Les jornades són un bon moment per obrir-vos nous interessos i conèixer a altres persones que també ho estan. No només apreneu, aquestes sessions també poden transformar el vostre futur com estudiants de l'escola, i fins i tot per encarar el vostre futur laboral.

Sessió del dijous 23 de maig: Hardening de sistemes operatius Linux

El taller del dijous 23 de maig tindrà lloc a l’aula Q3/0011 a les 15.00 h (dues hores de duració), un taller dedicat als sistemes operatius Linux, a càrrec de Miguel Carpio. Els únics requisits que heu de tenir en compte són els següents:

  • Portar el vostre portàtil.

  • Tenir VMware o Virtualbox instal·lat

  • Descarregar i instal·lar la màquina virtual Centos
LINKS:

Sessió del dimarts 28 de maig: Bypass al User Account Control (UAC) de Windows7

El taller del dimarts 28 de maig tindrà lloc a l’aula Q2/0003 a les 15.00 h (tres hores de duració), un taller sobre Bypass al User Account Contorl (UAC) de Windows7, a càrrec d’Héctor de Armas. Els únics requisits que de tenir en compte són els següents:

  • Portar el vostre portàtil

  • Tenir VMware o Virtualbox instal·lat

  • Descarregar màquina virtual Windows7

  • Tenir una màquina virtual de Linux

LINKS:

​​​​​​​Aquest últim taller, de la mà d’Héctor de Armas, us permetrà conèixer en profunditat el UAC, els nivells de seguretat, aprendre sobre la Demo Bypass UAC en Windows7 i crear script en C#, entre altres coses.
 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies