Inscripcions obertes al 'Taller de prevenció de riscos laborals' amb reconeixement d'1 crèdit ECTS

Prevenció de riscos laborals

El Servei d'Ocupabilitat de la UAB ofereix un taller per formar l'alumnat en cultura preventiva i coneixements legals d'aquest àmbit. Permetrà obtenir el Certificat de Nivell Bàsic en Prevenció de Riscos Laborals i s'impartirà al febrer i el març, en horari de tarda, a l'Escola de Postgrau.

04/09/2019

Aquesta formació segueix el temari de l’annex IV del Reial Decret 39/1997, que qualifica les persones participants per a desenvolupar les funcions de nivell bàsic, millorant el seu perfil professional. La superació del curs suposa l’obtenció del Certificat d’Aprofitament de Nivell Bàsic en Prevenció de Riscos Laborals.
 
Es desenvolupen competències tècniques com la gestió del risc, els primers auxilis i el risc ambiental. A més, es tracten matèries com els accidents laborals i les tècniques d’anàlisi, especialitats preventives i mètodes d’avaluació, riscos naturals i consignes d’actuació, l’autoprotecció en els llocs de treball i el maneig d’extintors (hi haurà pràctiques d’extinció amb foc real).
 
Per superar l’activitat i convalidar el crèdit ECTS caldrà una assistència mínima del 80%. Un cop finalitzat el taller, es rebrà la certificació d’assistència per correu electrònic i caldrà presentar-la a la pròpia Gestió Acadèmica per tal de convalidar-lo.
 

Taller de prevenció de riscos laborals
Inici: 18 de febrer
Hores totals: 30 (18 presencials i 12 no presencials)
Crèdits ECTS: 1 crèdit
Data límit d’inscripció: 13 de febrer
 
Més informació i inscripcions al web del Servei d’Ocupabilitat de la UAB.

 

Notícies relacionades

Gimcana de Benvinguda a l'Escola!

Gimcana de benvinguda per als estudiants de 1r curs del Grau presencial

Els estudiants de 1r curs del Grau presencial en Prevenció i Seguretat Integral han participat a una activitat gammificada, en el seu primer dia a l'Escola, per interactuar amb els nous companys i companyes de l'aula, i conèixer les instal·lacions i logística del Centre, a més de diversos indrets dels Campus de la UAB.

Promoció 2019 del Grau online en Prevenció i Seguretat Integral UAB

Es gradua la 2a promoció del Grau online en Prevenció i Seguretat Integral

Una setantena de persones van assistir a la Graduació de la 2a promoció del Grau online en Prevenció i Seguretat Integral, que es va dur a terme el passat divendres, i en què es van entregar els diplomes als recents titulats, molts d'ells procedïen d'altres comunitats autònomes. El proper divendres 19 de juliol, a les 18 h, es celebrarà la Graduació del Grau presencial de la promoció 2019, a l'Hotel Exe Campus UAB.

Totes les notícies