Matriculació per a la 1ª reassignació de la convocatòria de setembre 2019

Matriculació convocatòria setembre 2019-2020

Els futurs estudiants de 1r de Grau que hagin obtingut plaça durant la 1ª reassignació de la convocatòria de setembre 2019, hauran de venir a matricular-se a l’Escola el dijous 3 d'octubre, a l'hora que Gestió Acadèmica hagi comunicat prèviament per correu electrònic. Consulteu el tutorial de suport a la matriculació.

18/09/2019

Aquelles persones que hagin obtingut plaça durant la 1ª reassignació d'aquesta convocatòria (es podrà consultar a Accés Universitat el dimecres 2 d'octubre), hauran de venir a matricular-se el dijous 3 d'octubre. El procés es farà presencialment a Gestió Acadèmica, a l'hora que s'ha comunicat prèviament per correu electrònic.

Consulta el calendari de la preinscripció universitària 2019 per a més informació sobre els terminis i les resolucions.

Sobre la matriculació

Abans del procés de matriculació, cal consultar prèviament el tutorial de matrícula de primer curs per a estudis de Grau, amb informació sobre els passos, documents que s’han de portar, un simulador de preus de matrícula i resposta a altres dubtes freqüents.

Preu de la matrícula

El tutorial de matrícula disposa d’un simulador de preus per calcular l’import total de la matrícula o desglossada en terminis, segons la modalitat de pagament escollida.

Vols matricular-te com a becari/ària condicional? Consulta la informació sobre com demanar l’acreditació econòmica per poder matricular-se com a becari/ària condicional.

Més informació

També està disponible per als nous estudiants la Guia de l’Estudiant on trobaran informació sobre calendaris, horaris i guies docents del curs acadèmic 2019-2020.

Per a qualsevol dubte o pregunta sobre el procés de matriculació, contacteu amb l’Escola.

 

Notícies relacionades

Diàleg professional amb l'alumni Oriol Màrquez

Oriol Màrquez explica els seus 25 anys de carrera professional a Hilton

L'alumni Oriol Màrquez, Graduat en Direcció Hotelera de la promoció 1995, a través d'una videoconferència adreçada als estudiants de darrers cursos de Grau, ha explicat la seva trajectòria professional de 25 anys dins la cadena Hilton ocupant diverses posicions. Actualment és el General Manager de l'Hotel Hilton Garden Inn Bali Ngurah Rai Airport.

Totes les notícies