Informació sobre la matrícula de la 4ª reassignació de la convocatòria de juny 2019

Matriculació 2, 3 i 4 reassignacio

Els futurs estudiants de 1r de Grau, acceptats durant la propera reassignació de la convocatòria de juny 2019, hauran de venir a matricular-se a l’Escola el 27 de setembre a l'hora indicada. Consulteu tota la documentació necessària.

13/09/2019

El procés de reassignació de places de la convocatòria de juny 2019 continua. Es podran saber els resultats a través d’Accés Universitat.

Les persones assignades a la  4ª reassignació es publicaran el dijous 26 de setembre. Els futurs estudiants assignats en aquesta reassignació faran la seva matrícula l’endemà, divendres 27 de setembre, a l’hora prèviament notificada per Gestió Acadèmica a través de correu electrònic.


Sobre la matriculació

Abans del procés de matriculació, cal consultar prèviament el tutorial de matrícula de primer curs per a estudis de Grau, amb informació sobre els passos, documents que s’han de portar, un simulador de preus de matrícula i resposta a altres dubtes freqüents.

Preu de la matrícula

El tutorial de matrícula disposa d’un simulador de preus per calcular l’import total de la matrícula o desglossada en terminis, segons la modalitat de pagament escollida.

Vols matricular-te com a becari/ària condicional? Consulta la informació sobre com demanar l’acreditació econòmica per poder matricular-se com a becari/ària condicional.

Més informació

També està disponible per als nous estudiants la Guia de l’Estudiant on trobaran informació sobre calendaris, horaris i guies docents del curs acadèmic 2019-2020.

Per a qualsevol dubte o pregunta sobre el procés de matriculació, contacteu amb l’Escola.

 

Notícies relacionades

Diàlegs professionals d'alumni de l'Escola

Diàlegs professionals amb els alumni Oriol Màrquez i Judit Esteban

Segueixen els Diàlegs Professionals amb alumni de l'Escola per conèixer les seves experiències i trajectòries en l'àmbit turístic i hoteler. Dimarts 15 d'octubre, Oriol Màrquez, Manager de l'Hotel Hilton Garden Inn Bali Ngurah Rai Aiport oferirà una xerrada, a les 13 hores, a l'aula 211. El dimecres 16 d'octubre, a les 11 h, a l'aula 305, serà Judit Esteban, CEO de Feelbydoing, qui interactuarà amb els estudiants.

Sessió informativa sobre pràctiques internacionals

Presentació dels programes de pràctiques d'Educational Travel Asia RMC

Els estudiants de 3r i 4rt dels Graus interessats en realitzar pràctiques en el sud-est asiàtic poden assistir a la sessió de dimecres 16 d'octubre, a les 12 hores, a l'aula 320, on Mike Roberge, representant d'Educational Travel Asia RMC, farà una introducció sobre aquesta empresa i els internships internacionals que ofereix.

Totes les notícies