Ian Blanes, nou director de l'Escola d'Enginyeria

Ian Blanes

Ian Blanes, professor del Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions, ha estat nomenat nou director de l'Escola d'Enginyeria de la UAB. Blanes va ser elegit en una sessió de la Junta del Centre el 27 de setembre passat, i la presa de possessió del càrrec es farà efectiva el proper 1 d'octubre. El nou director agafarà el relleu de Ramon Vilanova, que ha dirigit el centre des del 2019 fins ara.

28/09/2022

Completen el nou equip de direcció Maria Aránzazu Uranga, sotsdirectora d'Economia, Espais i Qualitat; Francisca Blánquez, sotsdirectora d'Acció Acadèmica; Cristina Fernández, sotsdirectora d'Alumnat i Mobilitat; Aura Hernández, sotsdirectora de Gènere i Relacions amb Secundària; Francesc Xavier Roca, sotsdirector de Promoció, Comunicació i de Relacions amb Entitats, i Jordi González, secretari de l'Escola.

La docència de Blanes inclou temes com el desenvolupament web, les xarxes, la seguretat informàtica o la gestió de projectes. Pel que fa a recerca i transferència, és coautor de diversos estàndards internacionals de compressió de dades per a satèl·lits i ha participat en nombrosos projectes de transferència tecnològica tant a agències espacials com a actors industrials.

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Educació de qualitat