HOSCO presentarà les possibilitats de la seva plataforma el 18 de gener

HOSCO

La plataforma posa en contacte a professionals i estudiants del sector per afavorir l’ocupabilitat dels seus usuaris. Durant la xerrada, un representant de la plataforma explicarà als estudiants com treure partit al seu perfil professional.

12/01/2018

Miguel Kepski Belisario, representant d’HOSCO i responsable de relacions amb centres educatius, explicarà als estudiants de Turisme i Direcció Hotelera com funciona la plataforma i donarà claus per plasmar la vida professional als seus perfils.

La propera sessió per a estudiants de Direcció Hotelera serà el dijous 18 de gener, a les 13 hores

L’acció es fa en el marc de la sessió "Traditional & Social Media work search methods" que es conduirà perquè els estudiants comencin a crear els seus perfils a les xarxes de manera professional.

A més, la intenció de la trobada és que aprendre què valoren les empreses a l’hora de seleccionar candidats, per així inclure-ho als seus perfils i currículums.

HOSCO és una plataforma que posa en contacte professionals i estudiants del món del turisme i hoteleria, amb l’objectiu d’apropar candidats i reclutadors d’empreses líders del sector, i contribuir així a visualitzar milers d’ofertes laborals a nivell internacional.

La xarxa professional conté més de 172.500 perfils professionals, 34.000 ofertes de feina i 200 partner schools, entre les quals hi ha l’Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies