Estada d'estudiants de la University of North Texas (UNT) a la UAB del 14 al 18 de maig de 2018

Intercanvis

Un grup d’estudiants de la University of North Texas (UNT) realitzaran una estada acadèmica a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

07/05/2018

Un grup d’estudiants de la University of North Texas (UNT) realitzaran una estada acadèmica a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) entre el 14 i el 18 de maig de 2018.

Aquesta estada està emmarcada en el nou programa d’intercanvi acadèmic entre la Facultat de Dret de la UAB i la University of North Texas (UNT) que s’ha iniciat durant el curs acadèmic 2017-18 per alumnes dels últims cursos dels graus de Dret, Criminologia o del doble grau Dret+Criminologia interessats en la justícia penal.

L’objectiu del programa es la comparació entre els sistemes de justícia penal nord-americà i espanyol. S’ha establert un programa acadèmic amb conferències sobre els sistemes nord-americà i espanyol de justícia penal i visites a institucions i professionals vinculats al sistema penal de justícia de Catalunya per tal que en coneguin les seves especificitats. Algunes d’aquestes conferències, en anglès, estan obertes al públic en general: «Criminal Justice in the US: controversial issues» (15 de maig, 10h), «Criminal Justice System in Spain» (15 de maig, 12h), «The Penitentiary System in Spain» (15 de maig, 16h), «Alternatives to Imprisonment in the Spanish Criminal Justice System» (16 de maig, 16h). [Més informació al programa oficial adjunt].

Prèviament, un grup de 12 alumnes de la UAB va realitzar una estada a la UNT entre el 3 i el 10 de febrer de 2018 acompanyats pels professors Josep Cid i Anna Meléndez, de la Facultat de Dret. En aquesta estada van assistir a diverses classes sobre el sistema de justícia penal nord-americà i van realitzar diverses visites a institucions i professionals vinculats al sistema penal de justícia de l’Estat de Texas.

Més informació: Program UNT-UAB