Els serveis de restauració actualitzen els horaris a partir de l'1 de juliol

Bar de Ciències Socials

A partir del divendres 1 de juliol els bars i restaurants del campus obriran amb nous horaris per donar servei a tota la comunitat universitària.

04/07/2022

A partir del divendres 1 de juliol els bars i restaurants del campus obriran amb nous horaris per donar servei a tota la comunitat universitària.

Els horaris dels serveis de restauració oberts són els següents: Rectorat, Veterinària, Ciències i Biociències, Ciències Socials, Educació-FTI, Enginyeria, Medicina, Lletres i Psicologia i plaça Cívica, de 8 a 16 h; Comunicació, de 8 a 16 h la primera quinzena i de 8 a 14 h la segona quinzena. El bar del campus de Sabadell romandrà tancat.

Tots els restaurants oberts ofereixen servei de cafeteria amb cafès, begudes, pastes i entrepans. Al migdia, els bars de Lletres i Psicologia, Rectorat, Ciències i Biociències, Educació-FTI, Medicina i plaça Cívica oferiran servei de menú i les cafeteries d'Enginyeria, Veterinària i Ciències Socials donaran servei de plats combinats. A més, a Ciències i Educació-FTI hi haurà pizzes (només la primera quinzena).

La UAB disposa d'un web que recull tots els restaurants dels campus de Bellaterra i de Sabadell, tant els gestionats pel Servei de Restauració com la resta d'establiments que es troben al campus. Inclou un mapa on estan geolocalitzats els restaurants de la UAB, a més d'informació pràctica sobre horaris, oferta i dades de contacte. 

D'altra banda, un altre apartat sobre alimentació i salut facilita informació sobre controls sanitaris i sobre alimentació sense gluten i sense al·lèrgens, i l'apartat Restauració responsable explica les campanyes i iniciatives de la UAB relacionades amb la sostenibilitat i la justícia social en l'àmbit alimentari.

Qualitat acreditada

Els bars i restaurants de la UAB aposten per productes locals, de temporada i de proximitat, i també s'hi poden trobar aliments ecològics. Tots els establiments del campus disposen de dues acreditacions concedides pel Departament de Salut de la Generalitat: l'acreditació AMED (establiments promotors de l'alimentació mediterrània) i l'acreditació AQUÍ SÍ – Fruita i Salut (establiments promotors del consum de fruita fresca, variada, de qualitat i de proximitat).

A més, a l'apartat del web Carta de serveis s'explica el funcionament i els compromisos de qualitat dels bars i restaurants de la UAB amb l'objectiu de fomentar la millora contínua i l'augment del grau de satisfacció dels usuaris.

Més informació: Menjar a la UAB. L'oferta de restauració de la universitat