Eleccions de la Junta de la Facultat sector C - Actualitzat

Votacions Sector C

El pròxim 29 de novembre van finalitzar les eleccions a la Junta de Facultat, del Sector C.

Us informem dels resultats definitius de la proclamació dels candidats a la Junta de la Facultat del Sector C.

10/10/2017

La Facultat de Biociències va convocar elecccions de representants d'estudiants (sector C) a la Junta de la Facultat de Biociències.

Per aquestes eleccions s'ha fet servir el sistema de votacio electrònica, tal com ja es va fer en les darreres eleccions a la Junta de Facultat.

La Junta de la Facultat Reglament Facultat de Biociències és el màxim òrgan de govern de la Facultat, és formada per representants del personal acadèmic, del personal investigador en formació, de l'alumnat i del personal d'administració i serveis. Pel que fa al sector C (alumnat) hi pot haver fins a 45 representants distribuïts proporcionalment per titulacions. Aquest novembre els estudiants estan cridats a escollir representants per a cobrir les vacants existents.

Aquestes votacions a la Junta de la Facultat de Biociències han tingut lloc des de les 10:00 hores del dimarts 28 de novembre fins a les 12:00 del dimecres 29 de Novembre de 2017.

En haver finalitzat el termini per a la presentació de reclamacions als resultats provisionals de les eleccions, sense cap indicació en contra del resultat, publiquem la proclamació dels resultats definitius per la Junta Electoral:

Més informació: DOC_CANDITATSSECTOR_C_2017

 

Notícies relacionades

Totes les notícies