El professor Victor M. Vargas Blasco ha estat guardonat per mèrits assistencials i docents pel Col·legi de Metges de Barcelona

Premis a l'Excel·lència Professional - Edició 2022

18/11/2022

Dr. Víctor M. Vargas Blasco
Llicenciat en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialista en Medicina Interna i en Aparell Digestiu. Hospital Universitari Vall d'Hebron. Catedràtic Medicina UAB

Els Premis a l’Excel·lència Professional són el reconeixement que el Col·legi de Metges de Barcelona fa cada any a 42 professionals de diferents àmbits assistencials que han destacat durant l’any per la seva excel·lència, pel seu recorregut professional, honestedat, compromís, altruisme i integritat.

Els Premis a l’Excel·lència Professional es donen des de 2004 i s’atorguen en els àmbits de la medicina hospitalària, l’atenció primària, la salut pública i mental, l’atenció sociosanitària, la recerca biomèdica, l’educació mèdica i les humanitats mèdiques.

Es premien també 4 equips assistencials multidisciplinaris que han destacat durant l’any per la seva tasca professional i treball en equip.