El Dr. Ramon Vilanova Arbós, nou director de l'Escola d'Enginyeria

NouDirectorEscola

El Dr. Ramon Vilanova Arbós ha estat escollit com a nou director de l'escollit com a nou director de l'Escola d'Enginyeria per la Junta del passat 24 de maig. El Dr. Vilanova és professor de l’àrea d’Enginyeria de Sistemes i Automàtica del Departament de Telecomunicació i Enginyeria de Sistemes.

27/05/2019

La Junta d'Escola Extraordinària per a l'elecció del nou Director, com a únic punt de l'ordre del dia, va tenir lloc a l'aula Q1-1011 de l'Escola d'Enginyeria divendres 24 de maig, a les 10.30 hores en primera convocatòria, i a les 11.00 hores en segona convocatòria.

Les dues candidatures definitives que optaven a la direcció de l'Escola d'Enginyeria eren el Dr. Ramon Vilanova Arbós (Dept. de Telecomunicació i d’Enginyeria de Sistemes), i el Dr. Juan José García García (Dept. d’Enginyeria Electrònica).

Finalment, va ser escollit com a nou director de l'escola d'Enginyeria el doctor Ramon Vilanova Arbós, professor de l’àrea d’Enginyeria de Sistemes i Automàtica del Departament de Telecomunicació i Enginyeria de Sistemes.

Podeu consultar tota la informació referent al procés electoral que es va dur a terme a l'Escola d'Enginyeria per escollir el seu Director en el següent enllaç.
 

 

Notícies relacionades

Estudiants

El doble grau en Física i Matemàtiques a la UAB torna a ser l'estudi amb la nota de tall més alta del sistema universitari

El doble grau en Física i Matemàtiques que ofereix la UAB ha obtingut, un any més, la nota de tall més alta de tot el sistema universitari català, un 13,528 sobre 14. En 74 titulacions de la UAB, del més d'un centenar que ofereix, la nota d'accés ha pujat respecte el curs passat, en un any rècord de preinscripcions universitàries. El 22,3% dels estudiants han sol.licitat en primera preferència la UAB.

Totes les notícies