El curs AI4All utilitzarà l’aplicació de la start-up catalana Justinmind

Logo Justinmind

El curs AI4All, organitzat per l’Escola d’Enginyeria, el Parc de Recerca de la UAB i el Centre de Visió per Computador, utilitzarà de forma gratuïta la aplicació de prototipatge de la start-up catalana Justinmind per a tasques de disseny dels projectes del curs.

20/01/2021

Justinmind Prototyping Tool és una eina de prototipatge d'alta fidelitat per dissenyar aplicacions web i mòbil. Funcionen com una aplicació real que permet validar i fer diversos tests amb usuaris reals. L’aplicatiu de la start-up catalana permet oferir una àmplia gama d’interfícies intuïtives i dinàmiques que ofereixen una experiència agradable a l’usuari, ja sigui mitjançant interaccions web o bé a través de gestos del mòbil.

A més, ofereix una gran versatilitat a l’hora d’adaptar els elements a diferents formats i mides de pantalla, agrupant els continguts per grups a la pantalla. Això permet als creadors centrar-se en els continguts sense haver de preocupar-se en excés pel posicionament dels objectes, ja que l’aplicació s’encarrega d’assegurar una navegació receptiva a través de desplaçaments ràpids.

El curs AI4All integra un programa virtual dirigit al personal investigador, doctorand i professionals amb un esperit emprenedor i que vulgui generar idees de negoci. Aquesta tercera edició va començar el 17 de novembre de 2020 i s’estendrà fins al 25 de març de 2021. A partir d’ara, els seus integrants tindran l’oportunitat d’aprofitar de forma gratuïta els recursos que ofereix Justinmind per a les tasques de disseny dels projectes.

Més informació: Justinmind

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Indústria, innovació i infraestructures
 

Notícies relacionades

Totes les notícies