VIIè Premi CIEU-FUABformació 2018, reconeixement a les persones amb esperit emprenedor

Premi CIEU a la persona més emprenedora 2018

El CIEU entregarà el seu 7è premi CIEU-FUABformació 2018 a un estudiant o exestudiant per la seva activitat emprenedora el primer 15 de març, a les 12 hores, a la Sala Lluís Vives II de l’Hotel Campus UAB.

13/03/2018

El Centre d’Iniciatives Emprenedores Universitàries (CIEU) lliurarà el premi de CIEU-FUABformació 2018 a la persona més emprenedora, el próxim 15 de març.

El premi és un reconeixement a estudiants i exestudiants de FUABformació (EPSI, EUTDH i ESAGED) i membres de la UAB, amb l’objectiu de fomentar l’esperit emprenedor i promocionar la innovació pròpia de la comunitat universitària.

A l'acte, hi intervindran com a ponents Sílvia Bueso, experta en fundraising, i Montserrat Marin, doctora, comunicadora i fundadora de momaLAB. 

El premi s’entregarà en un acte especial aquest dijous 15 de març, a les 12 hores, a la Sala Lluís Vives II de l’Hotel Campus UAB.

Sobre el premi a l'activitat emprenedora

Hi ha tres categories disponibles per a presentar-se -”Estudiants de FUABformació”, “Estudiants de la resta de la UAB” i “Exalumnes”-, els quals podien optar a un certificat que acredita el guanyador/a del Premi, l’assessorament gratuït per part del CIEU, i una dotació econòmica de 1.250 euros. Aquest premi es repartirà en un total de 5 categories:

• Categoria Turisme
• Categoria Direcció Hotelera
• Categoria EPSI i ESAGED
• Categoria resta UAB
• Categoria Alumni “impacte social i sostenibilitat”

Els criteris de valoració del jurat, compost per experts del món empresarial i universitari, són l’esperit i iniciativa emprenedora, les accions dutes a terme, l’originalitat i grau d’innovació dels projectes emprenedors, i la viabilitat -a mitjà i llarg termini- d’aquests, tant en l'àmbit tècnic com en l'econòmic i comercial.

El premi "a la persona més emprenedora", que enguany celebra la seva setena edició, ja s'ha repartit a 20 impulsors d'activitats i projectes d'èxit o amb perspectives de creixement. A més, s'han presentat la seva candidatura més de 700 membres de la comunitat universitària. 

El CIEU i la xarxa d'emprenedoria universitària

El Centre d'Iniciatives Emprenedores Universitàries (CIEU), nascut l'any 2008 en el si de l'Escola de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB, és un espai dedicat a oferir informació, assessorament i formació a aquelles persones interessades a engegar un projecte emprenedor, ja sigui amb la creació d'una empresa tradicional o "start-up", un projecte de desenvolupament social, o la millora de les competències en emprenedoria. En aquesta línia, el CIEU entrega cada any un premi "a la idea més innovadora", que enguany ha celebrat la seva vuitena edició.

El CIEU també analitza i mesura l'activitat emprenedora sorgida des de la universitat a partir d'un observatori de l'emprenedoria. A més, el centre forma part del Programa UAB Emprèn i de la xarxa d'emprenedoria del Campus, amb l'objectiu de promoure l'esperit emprenedor.

 

Notícies relacionades

Tècnic/a de qualitat - ESAGED

FUABformació busca un/a tècnic/a de qualitat i gestió

El centre necessita una persona per donar suport a la implantació i manteniment de sistemes de gestió i processos, classificació de documents, i disseny de fluxos d’informació i documentació. El termini per presentar-se a la convocatòria finalitza el 3 d’octubre. Llegir més

Totes les notícies