Descobreix el programa Start-Tech de Roche Diagnostics

Start-Tech Roche

El termini de sol·licituds per participar al programa Start Tech de Roche Diagnostics al Software Hub de Sant Cugat del Vallès dissenyat per a recentment graduats als camps STEM és obert del 24 d'octubre al 25 de novembre.

02/11/2022

El programa Start - Tech és un programa d'un any a les oficines de Roche Diagnostics a Sant Cugat del Vallès (Barcelona), dissenyat per a recentment graduats als camps de STEM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques) que es troben en una etapa inicial de la seva carrera i són apassionats per la tecnologia.

 

El programa té el propòsit d’accelerar el desenvolupament professional i et permet ser un contribuent clau per millorar la vida dels pacients.

 

Si ets seleccionat, formaràs part de Software Hub a Sant Cugat del Vallés que té diferents funcions globals treballant juntes cap a un objectiu comú, on tindràs l'oportunitat de treballar amb persones de tot el món.

 

Start-Tech ofereix l'oportunitat de desenvolupar la teva passió en diferents àrees amb l'objectiu comú de connectar la tecnologia i la salut.

 

Descobreix les diferents àrees en què pots aplicar a la seva pàgina web: https://careers.roche.com/global/en/start-tech-program-spain

 

El termini d'acceptació de sol·licituds està obert del 24 d'octubre al 25 de novembre. Les avaluacions i entrevistes es duran a terme a mitjans de desembre i la data d'inici prevista és el proper 23 de gener del 2023.

 

Aquestes són les experiències d'altres estudiants que han participat al programa: https://www.youtube.com/playlist?list=PL4610DC508842D098