Convocatòria d'eleccions per a renovar la Junta de Facultat

Imatge eVot FEiE

El degà ha convocat les eleccions per a escollir els nous membres de la Junta de Facultat. La votació es farà per vot electrònic els dies 24 i 25 d'abril.

11/01/2019

El degà, d'acord amb el que estableix el Reglament de la Facultat ha convocat eleccions per a la renovació dels membres de la Junta de Facultat. La votació es farà per vot electrònic els dies 24 i 25 d'abril.

En aquestes eleccions es renoven tots el membres electes representants dels quatre sectors electorals: sector A (professorat amb vinculació permanent a la Universitat que imparteix docència a la Facultat); sector B (resta de personal acadèmic i el personal investigador en formació que imparteix docència a la Facultat); sector C (estudiants de grau i postgrau) i sector D (personal d'administració i serveis).

Podeu fer el seguiment de tot el procés electoral al web de la Facultat, tant en la secció de Notícies com en l'apartat destinat a les eleccions, al qual podeu accedir a través de: La Facultat -> Govern -> Eleccions Junta de Facultat 2019 o en aquest enllaç.

Més informació: Calendari electoral

 

Notícies relacionades

Totes les notícies