Convocades 18 beques professionalitzadores de Periodisme i Comunicació Audiovisual en delegacions de l'Agència EFE

Pràctiques de periodisme

Impulsades per la Fundació Bancària "La Caixa" i la mateixa agència, tindran una durada de 18 mesos: nou en delegacions d'arreu d'Espanya, i nou en delegacions a l'estranger. Sol·licituds fins el 16 de setembre.

04/09/2019

La Fundació Bancària "la Caixa" i l'Agència EFE han convocat 18 beques per realitzar pràctiques formatives en aquesta agència de notícies. Aquestes beques s’adrecen a l’alumnat d'últim curs dels graus de Periodisme i Comunicació Audiovisual d'universitats espanyoles, i tenen una durada de 18 mesos.

Durant els primers nou mesos (de novembre de 2019 a juliol de 2020), les pràctiques es realitzaran en les delegacions de l'Agència EFE a les diferents comunitats autònomes, i durant el segon període de nou mesos (de novembre de 2020 a juliol de 2021 ), a les delegacions internacionals de l'agència a Europa, països iberoamericans, Amèrica del Nord, Àfrica i Àsia.

El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al 16 de setembre de 2019. Durant el mes d'octubre es realitzaran les proves d'accés entre les persones candidates que reuneixin els requisits.
 

 

Notícies relacionades

InauguracioCurs2019+

La Dra. Nuria Oliver inaugura el curs a la Facultat

L'acte d'inauguració va tenir lloc el 10 d'octubre, a les 16.30 h, a l'Aula Magna, amb una xerrada sobre "Intel·ligència artificial: ficció, realitat i somnis" per part de la Dra. Nuria Oliver, autoritat mundial en intel·ligència artificial.

Totes les notícies