Converteix en "primera preferència" la teva plaça a l’Escola i matricula’t!

Converteix en “1a preferència” la teva plaça a l’Escola i matricula’t!

Si t’han adjudicat la teva plaça a algun dels nostres Graus, des de la 2a a la 8a preferència, marca-la com a “Assignació definitiva” i vine a matricular-te!
Recorda que has de fer aquest tràmit i acceptar la teva plaça al portal Accés Universitat.

11/07/2018

S'ha publicat la primera assignació de places de la preinscripció universitària de la convocatòria de juny, pel curs 2018-2019.

Si t’han assignat els nostres Graus en Turisme, Turisme en Anglès o Direcció Hotelera com a primera preferència, t’esperem el dijous a les 12 hores a la sessió de benvinguda.

Si t’han assignat els nostres Graus, i estava entre la teva 2a i 8a preferència, no perdis la teva plaça i escull l’opció “Assignació definitiva” (al portal Accés Universitat) per convertir-la en 1a preferència i poder matricular-te definitivament, entre els dies 13 i 17 de juliol.

T’esperem a la sessió de benvinguda amb el nostre personal de Gestió Acadèmica, per tal de rebre assessorament tutoritzat sobre el procés de matriculació i rebre tota la documentació que hauràs de portar el dia i hora assignat.

 

Notícies relacionades

Premi Geografia Turisme

I Premis a la Investigació Jove en Geografia del Turisme

El Grup 10 de Turisme, Oci i Recreació de l’Asociación de Geógrafos Españoles ha convocat per primera vegada aquest guardó amb l’objectiu d’incentivar als estudiants de Grau i Màster la realització de treballs finals sobre qüestions relacionades amb la Geografia del Turisme. El termini màxim d’entrega és el 28 de febrer de 2019. Llegir més

Kuskaya Barcelona

Volunturisme vs turisme responsable

Les fundadores de Kuskaya Barcelona varen visitar els estudiants de 2n de Turisme en Anglès per explicar en què consisteix el seu model de voluntariat responsable i ètic durant estades curtes al Senegal, Perú, Costa Rica o al Marroc. Llegir més

Totes les notícies