Concurs de fotografia EXPONATURA UAB 2019

concurs exponatura 2019

El Departament de Biologia Animal, Biologia Vegetal i Ecologia de la UAB va organitzar el concurs fotogràfic. La participació va ser oberta fins el 26 de maig i les imatges es van exposar el 4 de juny a la Facultat de Biociències.

24/04/2019

El concurs de fotografia EXPONATURA UAB 2019 va adreçat a tots els membres de la comunitat de la UAB (estudiants, professors, investigadors, alumni i PAS). Els participants van poder presentar un màxim de dues fotografies en format digital sobre el tema Biodiversitat. El termini de presentació de fotografies va finalitzar el 26 de maig de 2019.

L'exposició de les fotografies presentades i l'entrega de premis es va fer el dimarts 4 de juny de 2019 a la sala de vidre de la Facultat de Biociències, dins del programa de les VI Jornades de BioRecerca, amb el suport de la Facultat de Biociències, el Vicerectorat de Relacions Institucionals i de Cultura de la UAB i la col·laboració d'Altaïr, Oryx, Orlimarc i Abacus.


Més informació:
http://www.uab.cat/web/exponaturauab-1345699128398.html

 

Notícies relacionades

Vacuna

Comença la campanya de vacunació antigripal

Fins al 18 de desembre, el Servei Assistencial de Salut de la UAB administra la vacuna antigripal com a mesura de prevenció primària. La campanya de vacunació es posa a disposició de tot el personal que tingui un alt risc de patir complicacions relacionades amb la grip o formi part dels grups de risc.

Totes les notícies