Campanya de vacunació antigripal

Vacuna

Del 21 d'octubre al 18 de desembre tindrà lloc la campanya de vacunació antigripal organitzada pel Servei Assistencial de Salut de la UAB adreçada al personal que tingui un alt risc de patir complicacions relacionades amb la grip o formi part dels grups de risc.

21/10/2020

Del 21 d'octubre al 20 de desembre, el Servei Assistencial de Salut de la UAB administra la vacuna antigripal com a mesura de prevenció primària per prevenir la grip i les seves complicacions. La campanya de vacunació es posa a disposició del personal que tingui un alt risc de patir complicacions relacionades amb la grip o formi part del grup de risc. 

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya recomana la vacunació a persones de 60 anys o més, dones embarassades, persones amb malalties cròniques, persones amb obesitat mòrbida, cuidadors de persones que pertanyen a qualsevol dels col·lectius esmentats i a persones que fan serveis essencials per a la comunitat. També es recomana la vacunació a les persones que tinguin exposició laboral directa a aus domèstiques o porcs, en granges o explotacions avícoles o porcines, i també a aus salvatges, així com a les persones de centres sanitaris, inclòs el personal no assistencial i l'alumnat en pràctiques. Tenint en compte la situació epidemiològica actual  i la importància de mantenir els serveis educatius actius, per aquesta campanya 2020-2021 també es considerarà el col·lectiu de docents servei públic essencial i es recomana la vacunació.

El Servei Assistencial de Salut administra també les vacunes antitetànica/antidiftèrica, antihepatitis B i antihepatitis A. Els horaris de vacunació són de dilluns a divendres de les 10.30 h a les 13 h i de les 15.30 h a les 19.30 h. Cal demanar cita prèvia trucant al telèfon 93 581 18 00 o bé al 93 581 27 94.

Més informació: Servei Assistencial de Salut

 

Notícies relacionades

Totes les notícies