Comença la campanya de vacunació antigripal

Vacuna

De l'11 de novembre al 20 de desembre tindrà lloc la campanya de vacunació antigripal organitzada pel Servei Assistencial de Salut de la UAB adreçada a tota la comunitat universitària (personal i estudiants), especialment a aquelles persones que tinguin un alt risc de patir complicacions relacionades amb la grip.

12/11/2019

De l'11 de novembre al 20 de desembre, el Servei Assistencial de Salut de la UAB administra la vacuna antigripal com a mesura de prevenció primària per prevenir la grip i les seves complicacions. La campanya de vacunació es posa a disposició de tota la comunitat universitària (personal i estudiants), especialment a aquelles persones que tinguin un alt risc de patir complicacions relacionades amb la grip.

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya recomana la vacunació a persones de 60 anys o més, dones embarassades, persones amb malalties cròniques, persones amb obesitat mòrbida, cuidadors de persones que pertanyen a qualsevol dels col·lectius esmentats i a persones que fan serveis essencials per a la comunitat. També es recomana la vacunació a les persones que tinguin exposició laboral directa a aus domèstiques o porcs, en granges o explotacions avícoles o porcines, i també a aus salvatges, així com a les persones de centres sanitaris, inclòs el personal no assistencial i l'alumnat en pràctiques.

El Servei Assistencial de Salut administra també les vacunes antitetànica/antidiftèrica, antihepatitis B i antihepatitis A. Els horaris de vacunació són de dilluns a divendres de les 9 h a les 13 h i de les 15 a les 19.30 h. No cal demanar cita prèvia.

Més informació: Servei Assistencial de Salut

 

Notícies relacionades

Laura Planas recull el premi de Roche com a millor dona enginyera de l'Escola

Roche premia la Laura Planas, la millor dona enginyera de l'Escola

Laura Planas, graduada aquest darrer curs a l'Escola d'Enginyeria, ha estat guardonada per ser la millor dona enginyera de la seva generació. Com a reconeixement, la farmacèutica Roche li donarà una beca per cursar un màster i també li oferirà l'oportunitat de treballar amb ells.

Totes les notícies