Call for Code, un repte mundial per millorar la resposta davant desastres naturals

CallForCode2019

Call for Code és un certamen anual que reunirà a programadors, data scientist i experts en gestió d’emergències, per formar equips i explotar la tecnologia per prevenir catàstrofes naturals i millorar la resposta davant crisis humanitàries.

21/05/2019

Els equips, a través de blockchain, Intel·ligència Artificial, o la tecnologia que escullin, optaran a un premi en metàl·lic de 200 mil dòlars. I si resulteu guanyadors, també formareu part d'un programa que us ajudarà a implementar la vostra iniciativa i formareu part de reunions amb inversors i mentors potencials.

Grans idees que construiran grans canvis. Construeix el teu equip amb altres estudiants de la UAB:

Sota el lema “Commit to the cause. Push for change. Answer the call”, la vigent edició del Call for Code us convida a formar part de la competencia a través de 4 pasos:

  1. Uneix-te a Call for Code 2019. Prepara la teva candidatura i informa’t sobre el calendari de presentació a https://developer.ibm.com/callforcode/

  2. Explora els recursos que et brinda la competició. 6 desastres naturals i 6 tecnologies per inspirar els vostres projectes.

  3. Call for Code et permetrà aprendre d’experts i trobar companys d’equip. Aprofita l’experiència per mostrar la teva idea i aprendre d’altres.

  4. Tot llest? Només queda que enviïs la teva solució, amb un enllaç al teu codi i demo.

La convocatòria també convida al fet que formeu un equip interdisciplinari amb estudiants de tota la UAB. Malgrat és una solució de caràcter informàtic, la idea guanyadora pot sorgir d'entre especialistes d'àrees diferents.

Calendari i passada edició:

Si encara et falten motius per participar-hi, algunes dades de la passada edició del Call for Code et poden acabar de convèncer.

Al Call for Code 2018 van participar 100 mil programadors de 156 països. Entre tots ells i en equips, van construir 2.500 aplicacions amb la tecnologia IBM Cloud per reduir l’impacte dels desastres naturals.

Ja pots començar a pensar en la idea que capgirarà el món i et recompensarà amb els premis de la competició. Podeu enviar la vostra candidatura fins all 29 de juliol.

Recordeu que teniu tots els detalls al web oficial de l’esdeveniment: https://developer.ibm.com/callforcode/

La candidatura la podeu presentar a: https://ibm.co/2JTb3d6

 

Notícies relacionades

Totes les notícies