Arriba Sant Jordi a l’Escola d’Enginyeria amb activitats i concursos per celebrar la jornada

SantJordi2019

Amb motiu de la festivitat de Sant Jordi, l’Escola d’Enginyeria ha preparat un seguit d’activitats i concursos per celebrar una jornada molt especial. Amb el concurs de relats breus i el concurs de disseny de la rosa de Sant Jordi us podreu endur un xec d’Amazon per valor de 100 euros.

02/04/2019

L’Escola d’Enginyeria celebrarà Sant Jordi 2019 repartint punts de llibre especialment dissenyats i viurà un moment especial fent públic el nom del relat guanyador i del disseny de la rosa guanyador. A les 12.00 h i a la Sala de Graus, els assistents podran conèixer el relat guanyador gràcies a la seva lectura pública.

A continuació del lliurament de premis i la lectura del relat guanyador, Enric Martí, Maria Carmen de Toro i Josep Maria Basart llegiràn una selecció de textos del llibre Si això és un home, de Primo Levi.

Primo Levi:


Primo Levi va ser un químic i escriptor italià d'origen jueu. Supervivent de l'Holocaust, va dedicar les seves obres a donar testimoniatge sobre el fet.

La seva obra Si això és un home (1947) és considerada com una de les més importants del segle XX. És un relat colpidor sobre els camps de concentració i un estudi de l'ànima i els comportaments humans.

El llibre retrobat

El llibre retrobat. Taula amb llibres a la lliure disposició de tothom. Us convidem a deixar-n'hi i a consultar-los (a la seu de Bellaterra). Us convidem també a que el registri’s aquí (via Bookcrossing). Anota després la URL i el BCID que et tornarà la web, i deixa’l a la Taula. D’aquesta manera se’t notificarà via e-mail cada vegada que algú entri a la web de Bookcrossing i escrigui una entrada en el diari per aquest llibre. Podràs seguir la pista dels teus llibres per tot el món!
Intercanvi de punts de llibre. D'11 a 12 i de 16 a 17 (a la seu de Bellaterra).
Espai informatiu de la Biblioteca de Ciència i Tecnologia sobre novetats de llibres electrònics

Concurs disseny “rosa de Sant Jordi Enginyeria”

 1. Pot participar-hi tothom que ho desitgi, sigui membre del PAS, del PDI o estudiant de l'Escola d’Enginyeria.
 2. Cada participant presentarà una única obra.
 3. Es demana el disseny d’una rosa realitzat en qualsevol material físic com ara paper, plàstic, fusta o tela. També s’accepten dissenys realitzats amb eines digitals com programes d’edició gràfica. Es valorarà la utilització de conceptes relacionats amb l’Enginyeria en el disseny presentat.
 4. L'obra haurà de presentar-se en format electrònic preferiblement en una imatge d’alta qualitat. Si el disseny és un objecte físic, aquest haurà de ser entregat en el moment de lliurament del premi.
 5. El disseny es lliurarà per correu electrònic en un document adjunt en una imatge digital d’alta qualitat, on s’haurà afegit un pseudònim de l'autor/a
dr.escola.enginyeria@uab.cat  

En el camp assumpte del correu hi dirà, “Concurs de disseny 2019”. En el cos del correu només hi haurà d'haver el nom complet de l'autor/a, el seu número de DNI o passaport i el pseudònim que ha triat.
 1. La data límit d'enviament és dilluns dia 8 d'abril de 2019 fins a les 9 hores.
 2. Com a premi al disseny guanyador es lliurarà un xec Amazon valorat en 100€, amb el ben entès que el jurat es reserva el dret de declarar desert el concurs.
 3. El jurat estarà format per tres persones (un membre del PAS, un del PDI i un estudiant) nomenades per l'equip de direcció de l'Escola.
 4. El veredicte serà fet públic a la Sala de Graus de l'Escola, a Bellaterra, el 23 d'abril de 2019. En l'acte, l'autor/a del disseny guardonat en farà una presentació pública del mateix i, a continuació, recollirà el premi concedit.
 5. Un cop s'hagi lliurat el premi, l'obra guanyadora estarà penjada a la pàgina web de l'Escola fins al final del curs acadèmic 2018/2019.
 6. Els possibles conflictes no previstos en aquesta normativa seran resolts pel jurat i la seva decisió serà inapel·lable.
 7. La participació en aquest concurs comporta l'acceptació de totes les seves normes.
Concurs de relats breus de l’Escola d’Enginyeria
 1. Pot participar-hi tothom que ho desitgi, sigui membre del PAS, del PDI o estudiant de l'Escola d’Enginyeria, a excepció dels guanyadors d’edicions anteriors.
 2. Cada participant presentarà una única obra, inèdita i de tema lliure.
 3. L'obra podrà ser escrita en català, castellà o anglès.
 4. L'extensió de l'obra no ha de superar les 1200 paraules.
 5. El text es lliurarà per correu electrònic en un document adjunt en format PDF, al final del qual s'hi afegirà el pseudònim de l'autor/a
dr.escola.enginyeria@uab.cat

En el camp assumpte del correu hi dirà, “Concurs de relats 2019”. En el cos del correu només hi haurà d'haver el nom complet de l'autor/a, el seu número de DNI o passaport i el pseudònim que ha triat.
 1. La data límit d'enviament és dilluns dia 8 d'abril de 2019 fins a les 9 hores.
 2. Com a premi al relat guanyador es lliurarà un xec regal amazon 100€, amb el ben entès que el jurat es reserva el dret de declarar desert el concurs.
 3. El jurat estarà format per tres persones (un membre del PAS, un del PDI i un estudiant) nomenades per l'equip de direcció de l'Escola.
 4. El veredicte serà fet públic a la Sala de Graus de l'Escola, a Bellaterra, el 23 d'abril de 2019. En l'acte, l'autor/a del relat guardonat en farà una lectura pública i, a continuació, recollirà el premi concedit.
 5. Un cop s'hagi lliurat el premi, l'obra guanyadora estarà penjada a la pàgina web de l'Escola fins al final del curs acadèmic 2018/2019. Posteriorment, serà integrada al Dipòsit Digital de Documents de la UAB.
 6. Els possibles conflictes no previstos en aquesta normativa seran resolts pel jurat i la seva decisió serà inapel·lable.
 7. La participació en aquest concurs comporta l'acceptació de totes les seves normes.

 

Notícies relacionades

Campus UAB

Tornen les "activitats de campus" a la UAB

El 14 d'octubre comencen les "activitats de campus", una iniciativa que va començar l'any passat per incentivar l'organització i assistència de l'alumnat a un programa d'activitats que tindran lloc durant el curs -s'han fixat vuit dates en la franja horària de les 13 h a les 15 h- en què s'aturarà l'activitat acadèmica.

IMG_cinema_carrusel_viure

Nous horaris de projeccions del Cinema

La Unitat de Cultura en Viu canvia l’horari de projeccions del Cinema obertes a la comunitat universitària i facilitarà l’assistència del PAS i del PDI a l’horari del migdia. La programació actual ofereix un cicle d'economia i empresa i un altre específic de la filmografia del director Federico Fellini.

Totes les notícies