La UAB celebra la diada de Sant Jordi

Diada de Sant Jordi UAB 2018

La plaça Cívica ha estat el centre neuràlgic de les activitats durant la diada de Sant Jordi a la UAB, el dilluns 23 d’abril. La comunitat unvirsitària ha pogut comprar llibres i roses a les paradetes de la Fira de Sant Jordi, a més de gaudir de diferents actuacions musicals i d’assistir als tallers de dansa i de swing. També se’ls ha convidat a un dinar contra el malbaratament alimentari.

18/04/2018

Després de dos anys en què la Diada de Sant Jordi queia en cap de setmana, la UAB ha tornat a viure de ple aquest dia amb un munt d’activitats. El tret de sortida per a la celebració de la jornada es va donar a partir de les 12h i tancar a les 16h, encara que algunes activitats com el karaoke de música koreana, organitzat pel col·lectiu Korean Club, es van allargar fins les 18h.

Durant la jornada, els membres de la comunitat universitària van poder comprar llibres i roses a les paradetes dels diferents col·lectius i serveis a la Fira de #SantJordiUAB. Tot i que alguns com Ganàpies o CampusRom al final no van poder assistir, hi van participar un total de 21 col·lectius. A més de la fira, també van poder gaudir de les actuacions de Red Carpet Room (cançó d’autor) o de l’Aula de Dansa de la UAB a l’espai escènic de la Plaça Cívica. També van poder assistir a diversos tallers de dansa contemporània, a exhibicions i a una classe oberta de Swing.

Aquells que en comptes de ballar preferien practicar esport van tenir la possibilitat de fer-ho a una pista de bàdminton a l’aire lliure davant del Centre de Recursos per a Col·lectius. I si preferien els espais tancats, a les 13h es va projectar a la Sala de Cinema Com diu que són els francesos, els italians, els alemanys i els portuguesos?, quatre vídeos produïts pel Servei de Llengües sobre els estereotips que s’associen a aquests parlants i els seus territoris.

Cap al migdia, a la Plaça Cívica, es va dur a terme el ja tradicional dinar contra el malbaratament alimentari, que serveix per conscienciar sobre l’aprofitament d’aliments. En aquest menjar es va oferir un àpat a canvi de portar aliments per ser repartits al Banc d’Aliments. El menú va constar d’un primer plat de sopa de verdures i unes postres de brotxetes de fruita amb xocolata. En total es van repartir unes 100 racions.

Finalment es van anunciar els guanyadors del Concurs de Fotografies d’Intercanvi i del Concurs de Relats Eròtics, i llegir alguns dels relats. Fins al 25 d’abril, els estudiants que van fer fotografies durant la diada que capturessin les formes de viure Sant Jordi a la UAB poden participar al Concurs d’Instagram. Només cal que pengin les fotografies a l’Instagram seguint i etiquetant a @comunitatUAB, i les cinc imatges més populars guanyaran un joc de lents que inclou un filtre fisheye. Fins divendres 27 d’abril, també poden participar al concurs Atura’t i llegeix, organitzat pel Servei de Biblioteques de la UAB, i guanyar un lot de llibres.

Al Flickr de Dinamització Comunitària podreu trobar les fotografies de la jornada. 

 
 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies