Arriba la 1ª edició de la Mamuthack a l’Escola d’Enginyeria

Hackathon MamutHack UAB 2019

El cap de setmana del 5 i 6 d’octubre, l’Escola d’Enginyeria de la UAB acollirà el concurs de programació, o hackathon, MAMUTHACK. 150 participants i més de 32 h de programació per desenvolupar projectes molt interessants amb la col·lacoració d’empreses de renom com Assembler, Chicfy o Holded. 

05/09/2019

Mamuthack és un projecte creat l’any 2019 per un grup d’estudiants emprenedors. El seu objectiu és oferir l’oportunitat als participants de donar a conèixer el seu talent, del que poden arribar a fer. El perfil dels participants, principalment, és universitari, tot i que està obert a tothom qui volgui participar. S’hi participa de manera individual o per equips. Els equips hauran de dissenyar, construir, crear i presentar projectes proposats per l’organització o les empreses participants. D’aquesta manera, podran demostrar el seu talent i posar en pràctica tots els seus coneixements i habilitats.

L’esdeveniment és celebrarà a l’Escola d’Enginyeria durant el cap de setmana del 5 i 6 d’octubre de 2019. En aquestes trobades s’hi pot respirar un ambient emprenedor. És una bona oportunitat per conèixer d’altres persones amb interesos semblants als teus, de molts àmbits diferents. Relacionar-se, fer un primer contacte i treballar en equip per crear una bona xarxa de networking.

A les 08.00 h del matí de dissabte començarà la jornada. Es farà la cerimònia d’apertura de l’esdeveniment i després d’unes dinàmiques per formar els equips començarà el moment de programar. 32 h seguides amb parades per dinar o sopar (i si dona temps per dormir) que finalitzaran amb l’exposició dels projectes i la valoració per part del jurat. El concurs finalitzarà a les 16.00 h de la tarda de diumenge.

Encara us podeu inscriure i ho podeu fer a través del següent enllaç.

Si teniu qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb contacto@mamuthack.com o llegir les preguntes freqüents a la seva pàgina web.

Més informació: Inscripcions a la MAMUTHACK UAB 2019
Pàgina web de la hackathon MAMUTHACK UAB 2019

 

Notícies relacionades

Totes les notícies