Arriba la 1ª edició de la Mamuthack a l’Escola d’Enginyeria

Hackathon MamutHack UAB 2019

El cap de setmana del 5 i 6 d’octubre, l’Escola d’Enginyeria de la UAB acollirà el concurs de programació, o hackathon, MAMUTHACK. 150 participants i més de 32 h de programació per desenvolupar projectes molt interessants amb la col·lacoració d’empreses de renom com Assembler, Chicfy o Holded. 

05/09/2019

Mamuthack és un projecte creat l’any 2019 per un grup d’estudiants emprenedors. El seu objectiu és oferir l’oportunitat als participants de donar a conèixer el seu talent, del que poden arribar a fer. El perfil dels participants, principalment, és universitari, tot i que està obert a tothom qui volgui participar. S’hi participa de manera individual o per equips. Els equips hauran de dissenyar, construir, crear i presentar projectes proposats per l’organització o les empreses participants. D’aquesta manera, podran demostrar el seu talent i posar en pràctica tots els seus coneixements i habilitats.

L’esdeveniment és celebrarà a l’Escola d’Enginyeria durant el cap de setmana del 5 i 6 d’octubre de 2019. En aquestes trobades s’hi pot respirar un ambient emprenedor. És una bona oportunitat per conèixer d’altres persones amb interesos semblants als teus, de molts àmbits diferents. Relacionar-se, fer un primer contacte i treballar en equip per crear una bona xarxa de networking.

A les 08.00 h del matí de dissabte començarà la jornada. Es farà la cerimònia d’apertura de l’esdeveniment i després d’unes dinàmiques per formar els equips començarà el moment de programar. 32 h seguides amb parades per dinar o sopar (i si dona temps per dormir) que finalitzaran amb l’exposició dels projectes i la valoració per part del jurat. El concurs finalitzarà a les 16.00 h de la tarda de diumenge.

Encara us podeu inscriure i ho podeu fer a través del següent enllaç.

Si teniu qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb contacto@mamuthack.com o llegir les preguntes freqüents a la seva pàgina web.

Més informació: Inscripcions a la MAMUTHACK UAB 2019
Pàgina web de la hackathon MAMUTHACK UAB 2019

 

Notícies relacionades

Estudiants

El doble grau en Física i Matemàtiques a la UAB torna a ser l'estudi amb la nota de tall més alta del sistema universitari

El doble grau en Física i Matemàtiques que ofereix la UAB ha obtingut, un any més, la nota de tall més alta de tot el sistema universitari català, un 13,528 sobre 14. En 74 titulacions de la UAB, del més d'un centenar que ofereix, la nota d'accés ha pujat respecte el curs passat, en un any rècord de preinscripcions universitàries. El 22,3% dels estudiants han sol.licitat en primera preferència la UAB.

Pla Serra Húnter - 2a convocatoria 2019

Oberta la convocatòria del Programa Serra Húnter 2020

La UAB ha convocat el procés selectiu per a la contractació de personal docent i investigador en la categoria de professor lector (ajudant doctor) de caràcter temporal en el marc del Pla Serra Húnter, que romandrà oberta fins al 10 de setembre.

Totes les notícies